Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Aloha nyugati partja

San Franciscotól Honoluluig

Időpontok:

2017.06.02.   653.900 Ft/fő

2017.06.23.   653.900 Ft/fő

2018.06.30.   653.900 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: teljes komplett program a leírtak szerint, szállodai elhelyezés, autóbusszal végig a program során, angol idegenvezetés

Nem tartalmazza: repülőjegy kb. 457.400 Ft/fő-től foglalható, menetrend függvényében előző és esetleg plusz éjszaka, transzfer, biztosítás, ellátás, fakultatí programok, néhány belépőjegy


Program

1. nap: San Francisco

Érkezés San Francisoba a nemzetközi repülőtérre és transzfer egyénileg a hotelhez. Az idegenvezetővel találkozás délután és egy rövid tájékoztató találkozásra.

Hotel: Holiday Inn San Francisco - Golden Gateway/ 3 éjszaka

 

2. nap: San Francisco

Félnapos városnézés, mely magába foglalja Union Square-t, Civic Centert és a Fisherman’s Wharf.  Twin Peaks tetejéről élvezheti a fantasztikus kilátást, a sokak által a legszebb amerikai városra. Délutáni szabadidő, drótkötélpályás siklóval el lehet látogatni a Fisherman’s Wharfhoz, ahol élvezheti San Francisco ízeit: helyi tenger gyümölcseit, a híres kovászos kenyeret vagy a Ghiradelli’s csokoládét. Vagy tegyen egy sétát az oroszlánfókáknál, figyelje meg, ahogy játszadoznak. Vessen egy pillantást az Alcatrazra, ahol Amerika legkeresettebb bűnözőit, mint például Al Capone-t és „Géppuskás” Kellyt bebörtönözték. Vagy vásárolgasson a Macy’s-ben az Union Squaren.

 

3. nap: San Francisco (Monterey/Carmel – 17-mile drive optional)

A fakultatív program érinti Monterey és Carmel.  Az utazás Csendes óceán mentén Monterey Bay Pensnsula-ig. Látogatást teszünk a Cannery Rownál, melyet a John Steinbeck novella tett híressé. A választható csomag tartalmazza a belépőt a híres Monterey Bay Aquarimba, bemutató, mint egy 200 kiállított tárgy mutatja be a tengeri életet.  Továbbiakban 17 mérföldes utazás  csodálatos tájakon át. Töltse kellemesen az időt bájos Carmel-nél, melyet a művészeti galériák és a boltok tettek ismertté, majd  visszatérés San Franciscoba.

 

4. nap: San Francisco –Yosemite

Egész napos kaland a Yosemite National Parkban. Megismerheti a csodálatos vízeséseket, gránit csúcsokat és figyelemreméltó vadvilágot, Yosemite Amerika kedvenc nemzeti parkja. Autóval járjuk végig a parkot, de lehetőség lesz arra is, hogy a völgyben gyönyörködjön a tájban, és kipróbálja az amerikai pikniket.

Hotel: Piccadilly Inn Shaw/ 1 éjszaka

 

5. nap: Yosemite-Mojave Desert-Las Vegas

Ezen a napon Mojave Desert-en át eljutunk Las Vegasig. Késő délután érkezés a káprázatos szórakoztató fővárosba, ahol lesz elég idő arra, hogy élvezze a várost. Az idegenvezető segíteni fog a programok megszervezésében: vásárolás, show megtekintése, élvezni a finom ételeket vagy csatlakozni az esti túrához.

Hotel: Luxor Hotel & Casino/ 3 éjszaka

 

6. nap: Las Vegas-Grand Canyon-Las Vegas

Egész napos  kirándulás a Grand Canyonba. Az úton megcsodálhatja a gyönyörű Lake Mead-ot, valamint a legnagyobb víztározót az USA-ban a Hoover-gátat. A Grand Canyon-nál lesz idő arra, hogy egyénileg felfedezzék a területet, vagy csatlakozhat egy fakultatív helikopter utazáshoz a Canyon felett, rafting túra Colorado folyón vagy sétálhat a nemrégiben megépített Skywalk platform-on.

 

7. nap: Las Vegas (Zion Optional)


Szabad program, vásárlással az elegáns bevásárló üzletekben, fürödhetnek a medencébe vagy csatlakozzon egy fakultatív túrára. Az egyik lehetőség egy egész napos kirándulás a Zion Nemzeti Parkban. Zion ismert a fenséges canyonról, vízesésről és az elképesztő vadvilágról. Az egy napos látogatás tartalmazni fog egy vezetett sétát, valamint egy amerikai piknik ebédet.

 

8. nap: Las Vegas – Palm Springs - Los Angeles

Ma az utunk Palm Springsen keresztül vezet, amely Hollywood téli játszótere. Itt volt több híresség téli pihenőhelye, mint Frank Sinatra, Jane Russell és Elvis Presley. Ma egy virágzó üdülőváros nagy üzletekkel, éttermekkel és egész évben sivatagi klímával. Az út során áthaladunk Indio-n, mely otthon ad a nemzetközi Date Fesztiválnak. Késő délutáni órákban érkezés Los Angelesbe.

Hotel: Doubletree Hotel Torrance/South Bay/ 3 éjszaka

 

9. nap: Los Angeles – Hollywood – Beverly Hills – Los Angeles


Városnézés Los Angelesben:  Santa Monica, elbűvölő Hollywood és az elegáns Beverly Hills. Megálló a 66-os történelmi úton, megnézhetjük a Baywatchból ismert életmentő toronyt, séta a csillagok sugárútján, majd egy fotó a híres Hollywood feliratról. A délután szabadprogram, vagy csatlakozzon egy fakultatív kiránduláshoz Universal Studio-ba, ahol mindent megtudhat arról, hogyan készülnek a filmek.

 

10. nap: Los Angeles (The O.C – San Diego Optional)


Egész napos fakultatív program San Diego-ba. Utazás délre a San Juan Capistrano-n és San Clemente-n keresztül San Diego-ig, második legnagyobb kaliforniai városig. San Diegoban egész évben enyhe az időjárás. Élvezze a városi túrát beleértve a történelmi óvárost, a Gázlámpás negyedet, és a festői Seaport Village-et. Csatlakozhat egy fakultatív hajókázáshoz az öbölben, mielőtt visszatérünk Los Angelesbe késő délután.

 

11. nap: Los Angeles – Honolulu

Utazás tovább a repülőtérre, indulás Honoluluba. Érkezéskor megkapja a hagyományos üdvözlő virágot, majd transzfer a gyönyörű Hawaii-i szállodába, ahol öt éjszakát töltenek el.

Hotel: OHANA Waikiki East/ 5 éjszaka

 

12.-15. nap: Honolulu


Élvezze a pihenést, a balzsamos nap földjén. Akár lemegy a kitaposott ösvényről vagy egyszerűen az óceánnál vagy a medencénél fekszik, az biztos, hogy az egyik legemlékezetesebb része az utazásnak. A helyi képviselő segít az itt töltött napok megtervezésében.

 

16. nap: Honolulu – Los Angeles

Visszatérünk a szárazföldre. Transzfer a repülőtérre. A körutazás késő este Los Angelesbe ér véget.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!