Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Belek

Belek

Elhelyezkedés
Ez a nyugodt üdülőparadicsom Antalyától 35 km-re keletre fekszik, 99%-ban 5*-os luxusszállodákat foglal magában. Olyan pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt az üdülőövezetet, akik távol szeretnének nyaralni a város zajától, és akik igazi kényeztetésre vágynak. A természetes állapotában meghagyott környezetben épült luxushotelek, klubszállodák és üdülőfalvak magas fokú kényelmet, és teljes körű ellátást biztosítanak. Minden szolgáltatás első osztályú, és ideális környezetet biztosít családoknak, és rengeteg lehetőséget kínál a vendégek kényeztetésére.

Látnivalók
Ha nem csak pihenni, de „látni” is szeretnénk, Belek az egyik legmegfelelőbb hely, innen a környék legtöbb látnivalója könnyen megközelíthető. Közel van Perge városa, és a híres amfiteátrum Aspendosban. Az antik Side városát is meglátogathatjuk, illetve a csodálatos manavgati vízesést. Antalya is könnyen elérhető, illetve több római és görög kori várost is érdemes felkeresni, mint például Olympust és Termessost.

Szórakozás és golf
Belek központjában hangulatos bárokba és üzletekbe látogathatunk, és csak úgy, mint a legtöbb török városban, kis fűszerbazárokat és ajándékboltokat is találhatunk. Széles körű sportolási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, középpontban a golffal: az ország legjobb golfpályái várják az ideutazókat. Játék közben a környék gyönyörű kilátása tárul elénk. A golfpályákat európai golfozók elvárásainak megfelelően alakították ki. Belekben az év minden hónapjában lehetőség nyílik golfozásra, még télen is, hiszen ekkor naponta átlagosan 6 órát süt a nap. A környéken pedig az évi átlagos napsütéses órák száma körülbelül 300.

Strand 
A nyaralóövezet hosszú homokos illetve aprókavicsos tengerparttal rendelkezik. A tenger nyugodt és biztonságos. A szállodák szépen gondozott parkokban, egy hatalmas fenyő- és eukaliptuszerdőkkel körülölelt területen találhatóak. Belek növény- és madárvilága igen gazdag, több mint 100 madárfaj honos itt, és a közel 600 különböző növény közül 29 csak ezen az egyedülálló és páratlan vidéken terem.

Konferenciák
Belek szállodái ideális környezetet biztosítanak kongresszusok és konferenciák szervezéséhez is. A termek technikailag legmagasabb minőségű felszerelésekkel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a találkozók és értekezletek legprofesszionálisabb megrendezését.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!