Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Bemutatkozunk

 

Székhely:7121 Szálka, Kossuth u 27.

Iroda: 7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.

Tel: 0674/510-633, 0630/603-4272

Web: www.analit.hu, www.balionline.hu

Facebook: https://www.facebook.com/balionline.hu/

https://www.facebook.com/analit.utazasok/

Mivel tudunk mi többet nyújtani?

Személyes tapasztalatok alapján állítjuk össze utazását, ajánljuk Önnek a legmegfelelőbb szállodát és a programokat. Ellátjuk tanácsokkal, információkkal, a legkedvezőbb lehetőségeket ajánljuk Önnek.

Mitől különbözünk mi a többi utazási irodától?

Olyan helyekre szervezünk utakat, amit saját magunk is bejártunk, amit személyesen ismerünk, amit láttunk és szívesen ajánlunk. Önnek nem szükséges prospektusból, ajánlatok ezreiből válogatnia, csak mondja el (írja le) nekünk mit szeretne és mi megszervezzük Önnek. Legfőképpen pedig amitől különbözünk, amit a szlogenünk is sugall, végig Önt kísérjük, bármelyik pillanatban az Ön segítségére leszünk ha szüksége lenne ránk! Hívhat minket a nap 24 órájában, ha probléma merülne fel utazása során!

Nincs ideje megszervezni nyaralását vagy üzleti útját? Akár otthonról is megtervezheti. Küldje el elképzelését az info@analit.hu email címre, mi összeállítjuk Önnek a legkedvezőbb ajánlatot és max.48 órán belül válaszolunk.  Ha nincs ideje elszakadni a munkából, nem gond! Akár személyesen is elmegyünk Önhöz vagy cégéhez.

Reméljük mielőbb utasunk között üdvözölhetjük Önt is!

Álmodja meg utazását, mi megszervezzük!

Fedezze fel velünk a világot!…

Irodánk és partnereink is az interneten keresztül értékesítenek, ezzel a közvetlen stratégiával költség takarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron kínálhatjuk.

Érdeklődő vendégeinknek a kényelmesebb és időtakarékosabb e-mailben és telefonon (74/510-633 vagy 30/603-4272) történő ügyintézés és tanácsadás lehetőségét biztosítjuk minden nap 09.00-17.00 óráig.

Bízunk abban, hogy portálunkon megtalálja az Önnek tetsző utazást, ehhez kellemes böngészést kívánunk.

Amennyiben mégsem találja kínálatunkban az Ön által keresett szálláshelyet, kérjük, írja meg elképzelését az info@analit.hu e-mail címre és hamarosan konkrét ajánlattal jelentkezünk.

Munkatársaink:

Csillagné Szintai Zsuzsanna, ügyvezető

Magamról: 1996-ban kezdődött az idegenforgalmi pályafutásom, a tanulmányaim és szakmai ismereteimet Budapesten szereztem.

Folyamatosan képeztem magam, repülőjegy helyfoglalási és kiállítási rendszereket magas fokon ismerem. Budapesten a Mercator Travelnél, az Abo-Abo Travelnél, majd később a Mercator Net Holiday/GSA World Hungary Irodavezetőjeként tovább gyarapítottam a megszerzett tudásomat. Bali a kedvenc helyem a világban.

A Kodolányi János Főiskolán szereztem diplomát Közgazdász Idegenforgalmi és Szálloda szakon.

Keressen nyugodtan, állok rendelkezésre!

Szintai Eszter

Ő várja Önt Balin és gardírozza a kint létük alatt. Tőle kérdezhetnek, naprakész információkkal szolgál.

Kérdéseiket az info@balionline.hu email címre várjuk!


Ügyfélfogadás, tanácsadás
Utazási irodánk internetes értékesítéssel kínálja ajánlatait, miden nap 09.00-17.00 óráig, e-mailben vagy telefonon nyújtunk tanácsadást, információs szolgáltatást.
Minőség
A www.analit.hu oldalon megbízható partnerek ajánlatait közvetítjük, de magunk is jól ismerjük Balit. Ajánlataink fotói és a leírások a valóságnak megfelelnek. Több évi korrekt együttműködésünk partnereinkkel a biztosíték arra, hogy nyugodt szívvel ajánljuk a szállásokat, programokat. Idegenvezetőnk a helyszínen mindenben segít, ha probléma, kérdés felmerülne, segít a programok szervezésében, tájékozódásban.
Legjobb árak
Utazási irodánk internetes értékesítéssel kínálja ajánlatait, ezzel a stratégiával költségtakarékosan tudunk dolgozni, így a legjobb szolgáltatást a legkedvezőbb áron kínálhatjuk Önnek. Tegyen próbát!
Komplett szolgáltatás
Minden levelezésünk e-mailben történik, Ön otthonról kényelmesen szervezheti nyaralását. Kérdéseire mindenkor szívesen válaszolunk e-mailben és telefonon is. Web-oldalunkon igyekszünk az Ön utazásához kapcsolódó minden információt megadni és ezzel az utazási előkészületeket még könnyebbé tenni.

Repülőjegy árakban a világ összes légitársaságára a legkedvezőbb árakon ajánlunk repülőjegyet.
Biztonság
Irodánk Magyarországon bejegyzett utazási iroda, bejegyzési engedély száma: U-001066. Utaztatással 1991 óta foglalkozunk, ezzel is bizonyítva, hogy megbízható irodaként szolgáljuk ki Önt. Érdeklődő vendégeinket minden esetben úgy tekintjük, mintha közvetlenül az utazási irodában szerveznénk az útját, mintha a saját utunkat szerveznénk!
Adatvédelem
Az érdeklődések és foglalások során hozzánk eljuttatott személyes adatainak védelme számunkra nagyon fontos. Kötelezzük magunkat arra, hogy harmadik személynek nem adjuk azokat tovább, valamint minden adatvédelmi szabályt magunkra nézve kötelező érvényűnek tekintünk.

Általános utazási szerződés és adtkezelésinyilatkozat itt letölthető: 

analit-altalanos-utazasi-feltetelek_nyilatkozat_2018-07-01-tol.pdf

analit-hozzajarulo-nyilatkozat-adatkezeleshez.pdf

Analit Utazásszervező Kft.
Alapítva: 1991
Ügyvezető: Csillagné Szintai Zsuzsanna
Bank: Unicredit Bank
Forint számla száma: 10918001-00000069-56320005
Utazási irodai engedély száma: U-001066
Adószám: 10633845-2-17
Cégjegyzék szám: CG: 17-09-009570
Engedély: U-001066
Székhely: 7121 Szálka, Kossuth u 27.
Fiókiroda: 7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Tel: 74/510-633, 30/603-4272
info@balionline.hu, foglalas@balionline.hu