Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Cairns-Queenstown

Sydney-Melbourne-Cairns-Queenstown-Auckland


INDULÁS BUDAPESTRŐL – DUBAI

Indulás Dubai felé menetrendszerinti járattal. Érkezés Dubai-ba a késő esti órákban. Egyéni transzfer a városba, egyéni szállásfoglalás.

 

DUBAI

Napközben szabad időtöltés, majd késő este egyéni transzfer a repülőtérre. Bejelentkezés a Sydney felé tartó közvetlen járatra.

 

DUBAI - SYDNEY

Indulás a hajnali órákban. Utazás Sydney felé. Érkezés a késő esti órákban. Transzfer a szállodába, szoba átvétele.

 

SYDNEY

Egész napos szabad időtöltés Sydney-ben. Napközben egy hajós, hop on-hop off városnézését terveztem itt be, ami hajóval történik, és 7 helyen lehet ki- illetve visszaszállni. És még másnap is érvényes.

 

SYDNEY – BATEMANS BAY

Délelőtt még szabad időtöltés Sydney-ben. Majd autó felvétele és utazás Batemans Bay felé.

A tervezett távolság kb. 274 km. Útközben érintjük Wollongong-t, Kiama-t, Berry-t, Nowra-t és Ulladulla-t. Érkezés a kora esti órákban. Szoba átvétele.

 

Napközben kitérő a Kék-hegyek felé. Majd utazás tovább Batemans Bay felé.

 

BATEMANS BAY – EAGLE POINT

Indulás TOVÁBB Eagle Point felé. A mai tervezett távolság kb. 530 km. Útközben érintjük Bermagui-t, Bega-t, Merimbula-t, Orbos-t, és Lakes Entrance-t. Érkezés Eagle Point-ba. Szállás elfoglalása.


EAGLE POINT – MELBOURNE

Indulás tovább Melbourne felé. A mai tervezett távolság kb. 360 km. Útközben érintjük Bairnsdale-t, Sale-t, Traralgon-t, Sorrento-t és a Mornington Peninsula-t. Érkezés Melbourne-be. Szoba elfoglalása.

 

MELBOURNE

Egész napos kirándulás saját autóval a híres tengerparti régióhoz, a Great Ocean Road-hoz. A túra elkalauzol bennünket a vadregényes, sziklás tengerpartra, ahol a hatalmas hullámok ostromolják a köveket és a Tizenkét Apostol sziklaképződmény pedig dacol ezekkel az elemekkel.

 

MELBOURNE – AYERS ROCK

Délelőtt az autó leadása a repülőtéren, majd utazás Ayers Rock-ban, a Vörös Sziklához menetrendszerinti járattal.

 

Csomagok felvétele után transzfer a hotelhez, szobák átvétele. Délután kirándulás az Olgas hasékhoz (Kata Tjuta), ahonnan megcsodálhatjuk a naplementét. Transzfer vissza a szállodához.

 

Szállás:  Voyages Outback Pioneer

 

AYERS ROCK - CAIRNS

Hajnali kelést követően transzfer a Vörös Sziklához (Uluru), és tanúi lehetünk, ahogyan felkelő nap sugarai befestik narancssárgára a nagy monolit sziklát. Ezt követően felfedezzük a környéket, megnézzük a látogatható barlangokat, megismerkedünk az őslakoson szent helyének történelmével. Reggeli a közelben lévő kávézóban, amelynek emeleti részéről kiváló kilátás nyílik a Vörös sziklára.

 

Transzfer a repülőtérre. Utazás menetrendszerinti járatokkal Cairns-be. Csomagok felvétele után transzfer a szállodához. Szoba elfoglalása.

 

CAIRNS

Egész napos hajókirándulás a Green Island-hez. Lehetőség van búvárkodni, a kis-tengeralattjáróval felfedezni a környéket, de a kis szigetre is ki lehet sétálni, pihenni, körbenézni, fürödni. Napközben az ebéd és frissítő is biztosított.

 

CAIRNS - BRISBANE

Egész napos látogatás Kuranda-hoz. Transzfer a vonatállomáshoz, ahonnan az esőerdőn keresztül megérkezünk Kuranda Village-be. Itt van egy kis szabadidő, körbe lehet nézni (koala park, pillangó park). Majd innen függő kabinokban az esőerdő felett „lelibegünk” a Tjapukai Aboriginal Parkba, ahol különböző bemutatók során megismerhetjük az abo-k szokásait, kultúráját, zenéjét. Napközben az ebéd is biztosított.

 

Látogatás után transzfer vissza a szállodához. Csomagok felvétele, majd transzfer a repülőtérre. Utazás közvetlen járattal Brisbane-be. Érkezés után transzfer a szállodához.

 

BRISBANE – CHRISTCHURCH - PUNAKAIKI

Másnap délelőtt transzfer a repülőtérre és utazás Christchurch-be. Érkezés után saját autó felvétele. Utazás a Déli Alpokon keresztül a Nyugati Partra, Punakaiki kisvároshoz.

 

PUNAKAIKI - QUEENSTOWN

Kora reggel indulás Dél felé a Nyugati Part mentén. Útközben érdemes megállni Hokitikánál, a Fox Gleccsernél egy rövid helikopter túrára, majd folytatódik az utazás Queenstown felé Haast, a Mount Aspiring Nemzeti Park, Makaroa, Wanaka és Arrowtown érintésével. Érkezés az késő délutáni órákban.

 

QUEENSTOWN – MILFORD SOUND FJORD

Reggeli után saját autónkkal egy közel 5 órás utazás következik a Milford Sound fjordhoz. Az utazás elején a Wakatipu-tó mentén visz az utunk, majd számos farm mellett haladunk el, majd hatalmas bükk erdőkön keresztül, a Homer alagút túloldalán megérkezünk a Milford Sound fjordhoz.

 

Felszállunk egy kiránduló hajó fedélzetére, ahol egy közel másfél órás hajóút során megcsodálhatjuk a fjord környezetét: A Mitre Peak csúcsot, a Pembroke gleccsert. A fedélzetről nagyon jól megfigyelhetjük a fjord állatvilágát is. Egy finom svédasztalos ebéd gondoskodik a kulináris élményekről. A hajókirándulás után visszatérés Queenstown-ba.

 

QUEENSTOWN

Szabad időtöltés. Itt fel tudunk készülni különböző fél napos, vagy egész napos kirándulásokból.

 

QUEENSTOWN - AUCKLAND

Napközben még van egy kis szabadidő. Majd délután a repülőtéren leadják az autót és utazás közvetlen menetrendszerinti járattal Auckland felé.

 

AUCKLAND – BAY OF ISLANDS - AUCKLAND

Kora reggeli indulás az Északi-sziget északi régiójához a Bay of Island-hez. Útközben érdemes megállni a Kauri-erődnél, valamint Waitangi-ban, ahol egy emlékmű hirdeti a Béke Egyezmény aláírását az angolok és a maorik között. Paihiából Katamarán túra a számos kis öbölhöz, majd visszaérkezés után indulás vissza Aucklan-be. Érkezés a késő esti órákban.

 

AUCKLAND - ROTORUA

Reggel indulás Rotorua felé. Érkezés után látogatás a Te Puia Termál völgyben, ahol közelről megismerhetjük a város különleges termáltevékenységét. Délután érdemes ellátogatni a Polynesian Spa-ba, egy kis fürdésre.

 

Ezen az estén egy igen különleges élményben lehet részünk: részt veszünk egy előadáson, melynek során megismerhetjük az új-zélandi őslakoson zenéjét, történelmét és kultúráját autentikus környezetben, majd egy igazi maori ’lakoma” következik, a hangi. A program végeztével transzfer vissza a szállodához.

 

ROTORUA – AUCKLAND - BUDAPEST

Kora délelőtt indulás vissza Auckland-be, a repülőtérre. Érkezés a reptérre autó leadása, majd utazás Budapest felé.

 

BUDAPEST

Érkezés a reggeli órákban napközben

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!