Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Családi nyaralás

időpont: 2017.nov. 1 – dec 21

Hotel Melia Marina Varadero 5*

Maximum kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyerek
Felnőtt ár:285.600 Ft / fő
Gyerek ár: 156.900 Ft / fő

6 éjszaka szállás Varadero-n. Ellátás All inclusive. Kollektív transzferek Varadero Airport érkezésre/elutazásra légkondicionált buszokkal. Magyar nyelvű telefonos asszisztencia, vészhelyzet esetére 24 órás magyar nyelvű telefonügyelet. A gyerekárak 12 éves kor alatt vehetőek igénybe. Egy szobában max. 2 gyerek helyezhető el a szülőkkel, gyerekpótágyon! A szobákban egy franciaágy vagy két queen-size ágy található és e mellé raknak be egy gyerekpótágyat. Két gyermek esetén ezen osztozik a család!

A csomag nem tartalmazza: Biztosítás, Vízum, Fakultatív programok költsége, borravalók és az ajánlatban nem szereplő egyéb szolgáltatások költségei.

 

Hotel Ocean El Patriarca 5*

Maximum kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyerek
Felnőtt ár: 277.500 Ft / fő
Gyerek ár: 153.700 Ft / fő

6 éjszaka szállás Varadero-n. Ellátás All inclusive. Kollektív transzferek Varadero Airport érkezésre / elutazásra légkondicionált buszokkal. Magyar nyelvű telefonos asszisztencia, vészhelyzet esetére 24 órás magyar nyelvű telefonügyelet. A gyerekárak 12 éves kor alatt vehetőek igénybe. Egy szobában max. 2 gyerek helyezhető el a szülőkkel, gyerekpótágyon! A szobákban egy franciaágy vagy két queen-size ágy található és e mellé raknak be egy gyerekpótágyat. Két gyermek esetén ezen osztozik a család!

A csomag nem tartalmazza: Biztosítás, Vízum, Fakultatív programok költsége, borravalók és az ajánlatban nem szereplő egyéb szolgáltatások költségei.

 

A 6 éj Varadero Nagycsaládos tengerparti nyaralás csomag tartalmazza:

6 éjszaka szállás Varadero-n, családi szobában. Ellátás All inclusive . Kollektív transzferek (Varadero reptér – hotel – Varadero reptér) légkondicionált buszokkal. Magyar nyelvű telefonos asszisztencia, vészhelyzet esetére 24 órás magyar nyelvű telefonügyelet. A gyerekárak 12 éves kor alatt vehetőek igénybe.

A csomag nem tartalmazza: Biztosítás, Vízum, Fakultatív programok költsége, borravalók és az ajánlatban nem szereplő egyéb szolgáltatások költségei. Havannai érkezésnél a megadott felár fizetendő!

 

Hotel Melia Peninsula 5* / Family Junior Suite Room

Minimum kapacitás: 4 fő
Maximum kapacitás: 6 fő

1.288.000 Ft / 4 fő
Extra fő: 44.800 Ft / fő / éj

A gyermekes családoknak is ideális szálloda Varadero egyik legszebb tengerparti szakaszán, közvetlenül a finomhomokos parton helyezkedik el. A hotel több koloniál stílusú 2-3 szintes villaépületből áll. A szálloda Varadero központjától kb. 15 km-re, a repülőtértől 35 km-re található.

A szálloda szabadtéri medencével és 2 gyermekmedencével rendelkezik. A vendégek az üdülőközpont 7 éttermében, köztük egy gyermekétteremben is étkezhetnek.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!