Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Dominika utazás

Dominika 


Kolumbuszt idézve: Dominika a leggyönyörűbb föld, amelyet emberi szem valaha látott. Ez az állítás a mai napig megállja a helyét, hiszen ez a karibi sziget valóban maga a paradicsom. Csukja be a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű, fehérhomokos parton, hatalmas pálmafák árnyékában hűsöl, finom koktélt kortyolgat, szól a vérpezsdítô latin zene és élvezi a zavartalan napsütést a világ egyik legszebb tengerpartján. Ez az álom válhat valóra, ha elutazik a Karib-tenger csodálatos, napsütötte szigetére, a Dominikai Köztársaságba. A helyi emberek jókedve, vidámsága, vendégszeretete is hozzájárul a sziget varázsához, és bearanyozza az itt töltött napokat. A szállodák számtalan programmal, kiváló szolgáltatásokkal, figyelmes személyzettel, ízletes ételekkel és színes koktélokkal gondoskodnak arról, hogy egy életre szóló élménnyel térjen haza az utazó.


Főváros: Santo Domingo. 
Hivatalos nyelv: spanyol, de a szállodákban beszélnek angolul és németül. 
Diplomáciai képviselet: nagykövetséget nem működik, a Magyar Köztársaság Dominikai Köztársaság-beli tiszteletbeli konzulja José Ureűa úr. 
Beutazási szabályok: Magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak Dominikára, belépéskor azonban turistakártyát kell kiválatni, melynek díja 10 USD/fô. Az útlevélnek a beutazáskor még 6 hónapig
érvényesnek kell lennie.
Éghajlat: kellemes szubtrópusi, enyhe észak-keleti széljárással.A szigeten decembertôl júniusig tartó nyár, valamint július és szeptember között tartó tél uralkodik. A sziget elhelyezkedésébôl adódóan trópusi viharok (pl. hurrikán) elôfordulhatnak.

Punta Cana

 dec.

 jan.

  febr.

 márc.

ápr. 

 Nappali max.

 29°C

 28°C

 28°C

 29°C

 30°C

 Éjszakai min.

 22°C

 21°C

 21°C

 21°C

 22°C

 Víz

 27°C

 27°C

 26°C

 26°C

 27°C

Öltözködés: a klímából adódóan könnyű, pamutból készült ruhadarabok ajánlatosak.
Egészségügyi tanácsok: Kötelezô védôoltás nincs. Ajánlott a tetanusz, hapatitisz elleni védekezés. Csapvíz fogyasztás nem javasolt palackozott víz szinte mindenhol kapható.

Időeltolodás: -5 óra (téli idôszámítás szerint).
Pénznem: Dominikai Peso. Váltópénze a centavos ( 1 peso = 100 centavos). Behozatala és kivitele tilos, ezért az USD-t javasoljuk. 
Telefon: A mobiltelefonok használhatóak. Dominika hívószáma külföldrôl: 00-1-809.
Hálózati feszültség: 110 V, amerikai szabvány szerinti csatlakozóval, átalakító szükséges.

 

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!