Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Fly and drive

Fly and drive szervezett programajánlat szállodával, autóbérléssel 990.000 Ft/fő:

1. nap: érkezés Oauhu-ra
Üdvözöljük Oahu-n, Hawaii szívében. Oahu, azaz ismertebb nevén Gathering Place Hawaii harmadik legnagyobb szigete. Ősi és modern ellentétekre lehetünk figyelmesek Oahu környékén, ami sokban hozzájárul imázsához. A Honolulu repülőtérre érkezve megismerkedhetünk Hawaii kíséretünkkel, akik a hagyományokhoz mérten üdvözölnek minket, majd transzferrel a szállodába indulunk. A nap hátralévő részében lehetőséget kapsz rá, hogy egyedül fedezd fel a sziget rejtelmeit. Oahu-ban tartózkodásunk ideje alatt kalandtúrán veszünk részt. Megtekintjük a Miasszonyunk katedrálist Honoluluban, ahol Damien atyát pappá szentelték 1864. május 21-én és további 2 évig szolgált itt. Nem elfelejtendő az sem, hogy a Ferencesei testvérek szintén eme katedrális falai között üdvözölték és vezetőjük, Marianne relikviái még ma is megtekinthetők.

2. nap: Oahu
Egésznapos szigettúra Oahu varázslatos környékén. Az Amelia Eahart Lookout-tól indulva meg sem állunk a Diamond Head teteéig, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Honolulu városára. Élvezd a kilátást a Hanauma-öbölre, majd folytatjuk utunkat a híres Halona Blowhole partszakaszig, a Sandy Beachig és a Makapu pontig. Gyönyörködj a Windward  kilátásában és látogass el a templomok völgyébe, ahol megnézheted a Byodo-In templomot. A "Kualoa Ranch legendái és örökségei" túra során eljutunk a Ko'olau hegyekbe és megcsodáljuk a " kínai ember kalapját", majd a Kaneohe- öblöt. Gyönyörködünk a híres északi partok naplementéiben, valamint megnézzük a szörfösök hazáját, a Banzai Pipeline-t és a Waimea- öblöt! Miről is híres Hawaii? Igen, az ananász ipara teszi egyedivé a többi sziget közül! Bebocsájtást nyerünk Hawaii ananász iparába és megtudhatjuk hosszú fejlődési folyamatának történetét. A program zárásaként megebédelünk a Windward Oahu étteremben. ( térítés ellenében )

3. nap: Oahu - Hawaii, a Nagy Sziget
A korai órákban transzfer visz bennünket a honolulu-i repülőtérre és pár óra repülés után megérkezük a Nagy Szigetre. A legfiatalabb és messze a legnagyobb Hawaii sziget érintetlen természeti csodáival és egyedi kultúrális örökségeivel. Miután megérkeztünk a Kona repülőtérre, transzfer kísér bennünket a szállodánkba. A nap további része csak rád vár, hogy felfedező útra indulj! Látogass el Puna körzetébe, ami Hilo-tól északra található. Ez az a hely, ahol Damien atya kinevezése után került, templomokat építetett és ezáltal elterjedt a hit a falvak között.

4 nap: Hawaii, a Nagy Sziget
Ma a 260 mérföldes egész napos  nagy sziget körtúra során megismerheted a festői szépségű Nagy Sziget vulkánjait. Kezd a festői utazást a Kealakekua öböl déli része mentén és a csodálatos tengerparton. Látogasd meg a kávé ültetvényeket és kérdezd az idegenvezetődet Captain Cook-ról. Folytasd az utadat a Volcanoes Nemzeti Park felé ( a belépő benne van az árban). Utazz a Jagger Múzeum felé és élvezd a sétát a Thurston Lava cső felé. Hagyd magad után a vulkánokat és tarts a Hilo felé. Állj meg a Nagy Sziget Candies-nél egy kis túrára. Mielőtt visszatérsz a hotelbe, próbáld ki a Kona kávét, majd a nap végén járd körbe a szigetet.
 
5. nap:Hawaii, a Nagy Sziget
Élvezd a szabadidődet és fedezd fel a környéket!

6. nap:Hawaii, a Nagy Sziget - Kauai
A reggeli órákban a transzfer a hotelből a Kona repülőtérre szállít Kauai-ba, a Hawaii szigetlánc legöregebb és legészakibb szigetére, a "felfedezések szigetére". Kauai gyönyörű természeti és kultúrális örökségekkel rendelkező mesebeli sziget, ami csak felfedezésre vár! Miután megérkeztünk a Lihue repülőtérre, transzfer kísér bennünket a szállodánkba. A nap fennmaradó része rád van bízva, hogyan töltöd!

7. nap: Kaua - Maui
Fél napos túrát szervezünk a " Csendes-óceán Grand Canyon"-ja, a Waimea Canyon felé. 10 méter hosszú, 1 méter széles és majdnem 4000 láb mély, amit eróziók és vulkánok összeomlása alakított ki. A déli part mentén Poipu-ba jutunk. Megnézzük a Hanapepe Lookout-ot, a Koloa cukor malmot, Viktória királynő profilját és a Nawiliwili kikötőt.Ez a legjobb módja annak, hogy egy átfogó képet kapj arról, amit  Kauai szigete kínál. A nap maradék részében fedezd fel a környéket.

8. nap: Kauai - Maui
Reggel transzfer segítségével célba veszük a Lihue repülőteret egy rövid repülés erejéig és meg sem állunk Maui-ig, a varázslatos szigetig.Hawaii második legnagyobb szigete, amit 17 évvel ezelőtt a " legjobb sziget"-nek szavazták meg a Conde Nast Traveler újság olvasói. A Kahului repülőtérre érkezve, transzfer szállít minket a szállodánkba a Kaanapali part mentén. A délután fennmaradó része szabadprogram. Az ajánlom, hogy nézd meg  Lahaina-t. Ez a  történelmi város művészeti galériák tucatjaival, egyedülálló boltokkal és éttermekkel várja a turistákat. Ma Lahaina regisztrálva van a Nemzeti Történelmi Helyek közé, azonban érezheted a régi város hangulatát, ha végigmész Lahaina útvonalán. Látogasd meg a Maria Lanakila katolikus templomot, amelyet 1846-ban építettek, kilátással a gyönyörű Szt. Damien Molokai Mosaic-ra. Ezen az estén kortyolj egy frissítő italt és élvezd a könnyű falatozást, egy csodálatos kilátással a tengerpartra. Élvezd a vitorlázást Maui, Molokai és Lanai szigetei között és tapasztald meg első kézből Maui  hihetetlen napnyugtáját. Nincs is jobb módja a napod befejezéséhez vagy az estéd elkezdéséhez, mint egy  vitorlás hajóról megnézni a napnyugtát. 

9. nap: Maui
Mai nap folyamán meglátogatjuk a Haleakala-t, Maui központját és az Iao Valley túra által eljutunk Maui híres vulkánjához, a Mount Haleakala Craterhez. A  pásztori Upcountry Kuala Area-n keresztül a Haleakala Nemzeti Park csúcsához utazunk és a Pu' Ula'ula kilátóhoz. Miután lejöttünk a Mt. HalwKl fenséges magasságáról, az utunk néhány Maui látványossághoz és közösséghez vezet, magában foglalva a festői Wailukut, amely a cukornád mezőiről ismert és a Ka'ahumanu templomot nézzük meg.  Egy másik túra fénypont a mesés Iai Valley Állami Park. Itt felfedezzük a történelmet és a legendákat, amelyek ezt a szigetet varázslatossá tették!

10. nap: Mauai - Molokai - Maui
A mai túra Molokaiba, Kalaupapa- félszigetre vezet, ez a túra a legemlékezetesebb és legmozgalmasabb élmény lesz és egyike azoknak, amelyet nem szabad kihagynunk. Kalaupapa egy kis félsziget, kimagaslik a tenger magas sziklái közül, amelyek  uralják Molokai szél felőli partját. 1865-ben Kaluapapa-t V. Kamehamea király választotta a leprások számára Egy távoli és megközelíthetetlen hely.1873-ban Damien atya önkéntesként segítette a kalupapai leprásokat. Egyszer úgy döntött, hogy marad itt és ápolási segítséget nyújtott, spirituális törődést és vigaszt az élethez. A Molokai Szt. Damien 1889-ben 49 évesen halt  meg, 16 évvel azután, hogy megérkezett Molokai-ra. A Szt. Philomena templom mellé lett eltemetve Kalawao-ban. Röviddel Damien atya halála után Marianne anyát választották a Fiúk Otthonának jogutódjának. 2009 október 11-én Pope Benediktus-t szentté avatták Rómában.
A túránk során számos olyan helyre jutunk el, ahol Damien atya tevékenykedett és segített az embereken. Hozz magaddal elegendő ételt és italt, valamint a kényelmes ruházatról és a spertcipőről se feledkezz el!

11. nap: Maui- Oahu-ba érkezés
Transzfer kísér minket a Kahului repülőtérre. Miután megérkezünk az Oahuban, továbbrepülünk Honolulu-ba és befejezzük túránkat. 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!