Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Home stay Chiangmai

Mi a különbség a szálloda és a home stay között? Míg a szállodában csak utasként, idegen vendégként fogadják Önt, addig a családoknál megismerhetik az igazi thai vendégszeretete és betekintlst kapnak az igazi thai családok életébe. Így ismerhetik meg valójában Thaiföldet.

Home stay Chiangmai-ban:

MAE PING Home stay reggelivel, transzferrel 35.700 Ft/fő/éj 3 éjszaka

Elhelyezkedés
: Chiang Mai citytől 30 km Doi Saket provance-ban található ez a luxuskörnyezetben kialakított, tradicionális építészeti stílusban épült családi vendégfogadó. A Chiang Mai vendégfogadóban betekintést nyerhet a Thaiföldi családok életébe, hétköznapjaiba. A vendéglátó és édesanyja a saját házukban kialakított luxusvendégszobákban látja vendégül önöket
Szolgáltatások, programok:transzfer a repülőtérről, egészség és wellnes program, túravezetés, Thai nyelvtanfolyam, Thai masszázs, kézművesség, elefánt show, Doi Inthanon Nemzeti Park látogatása,  kirándulás az aranyháromszögbe (Thaiföld, Laos és Myanmar találkozási pontja)
Szobák: 5 db elegáns, tradicionális berendezéssel (fa és nádbútor, selymek, porcelánok) kialakított vendégszobákban.
Étkezés:reggeli

Repülőjegy Bangkok-Chiang Mai-Bangkok útvonalon kb.50.000 Ft

Chiag Mai:

Chiang Mait "Észak rózsájának" nevezik, mely a legnagyobb északi és a második legnagyobb város egész Thaiföldön. Még így is kicsi Bangkokhoz képest, és a fővárostól eltérően Chiang Mai központjától percek alatt csendes vidéki tájra érhetünk. Bár a thai motorbiciklik elől itt sincs menekvés, az atmoszférája is éppen olyan, mint egy vidéki nagyvárosé.
Az északiak híresek meleg vendégszeretetükről: mai pen rai (nem számít), gyakran elhangzik északi dialektusban. A csodás világos bőrű, szép Chiang Mai-i lányok szokták megnyerni a legtöbb thaiföldi szépségversenyt.
A helybeliek - férfiak és asszonyok egyaránt - az ország legtehetségesebb művészei közé tartoznak: a festés, a szobrászat és a szövés vérükké vált.
Északon a legfontosabb tevékenység a mezőgazdaság (gyümölcs- és zöldségtermesztés), a kereskedelem a fakitermelés. A turizmus és a hozzá kapcsolódó kereskedelem is sok embert foglalkoztat. 

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!