Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Incentive utak

Szakmai Utazások, konferenciák szervezése

A szakmai utazások különleges helyzete az adótörvények folyamatos változásával kölcsönös követésével alakult ki a mai állapot szerint.  Nem elégséges jól megszervezi magát az utazást, a legfontosabb kritérium az utazási szolgáltatások olyan leképezése, mely a számviteli és adó törvények kritériumainak is megfelel. A szakmai utazás csak akkor számolható el 100 % ban leírható költségként, ha az nem szolgálja a résztvevők természetbeni juttatását.

  Munkatársaink az elmúlt 20 évben kidolgozták azokat a feltételeket, módszereket, mely biztosítja a szakmai utazás követelményeinek teljesítését. Irodánk külföldi szakmai utazások és más külföldön történő szolgáltatások szervezésével foglalkozik. Külföldi partnereink igazodva a magyar igényekhez végzik tevékenységüket.

  A leggyakoribb szakmai utazási területek:

     - Kiállításokon való részvétel, mint látogató, vagy mint kiállító. Kiállítóként a szervezés kiterjed a kiállítótér foglalása, berendezése, installálása, helyi személyzet , tolmács biztosítása. Természetesen a szolgáltatás igény szerint teljeskörű .

     - Üzleti tárgyalás . Az üzleti tárgyaláshoz megszervezzük az ön részvételét akár meghívó, akár vendégként vesz részt.

     - Munkavégzés. Elvállaljuk cégének külföldi szolgáltatását. A szolgáltatás végzéséhez szükséges költség elszámolást. Akár hazai munkaerő, akár külföldi munkaerő biztosítását.

     - Sport , művészeti, egyéb küldöttségek utazásának szervezése.

       Sportegyesületek külföldi kötelezettségének turisztikai feladatai. Utazás, szállás, helyi közlekedés, edzési lehetőségek biztosítása, reklámszervezés, pénzdíjas sportesemények szervezése. A kettős adózást elkerülő egyezményeket aláírt országokban a külföldi jog szerinti pénzdíjak bonyolítása.

      Testvér települési küldöttségek tevékenységének szervezése, kulturális és egyéb közösségi programok szervezése

       Néhány példával reméljük felkeltettük az érdeklődését és szakmai utazásainak megszervezésével hozzánk fordul.

     A legnagyobb reklám az lenne, ha elárulhatnánk partnereink nevét, de ezt nem tehetjük és nem is tesszük, mert a diszkréció ebben az üzletágban feltétlen kötelesség. 
Közös munkánk célja, hogy Ön jobb legyen, hogy a jobb Ön legyen.

Incentive és szakmai utak:
 
Napjainkban már a magyar vállalatok is felismerték, hogy dolgozóik, viszonteladóik, vásárlóik jutalmazásának, ösztönzésének egyik leghatékonyabb módja egy-egy különleges utazásra való meghívás. Ezeknek a jutalom utaknak óriási jelentősége van partnereink életében, ezért cégünk érdeke, hogy a legmegbízhatóbb háttérrel mi is a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk. Bízza irodánkra a program megszervezését, lebonyolítását és biztos lehet a sikerben! Partnerei vagy alkalmazottai feltöltődnek energiával, kötődésük, elkötelezettségük cége iránt megerősödik.
Az elmúlt évek tapasztalatai szerint az üzleti és incentive utaztatás a hagyományos kiutaztatásnál is körültekintőbb ügyfélkiszolgálást kíván. Testre szabott ajánlatainkkal, gyors, rugalmas ügyfélközpontú kiszolgálásunkkal bízunk abban, hogy minden igénynek megfelelünk. Biztosítjuk, hogy cége korlátok nélkül rendezhesse meg szakmai továbbképzéseit, s az újdonság erejével hatva növelje hatékonyságát. Mi megkeressük az ideális helyszínt, ahol igény szerint játékos programok, csapatépítő tréningek megszervezését is vállaljuk. Irodánk több éves tapasztalata a céges, illetve az egyéni utaztatás terén garancia arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk valamennyi ügyfelünk utazása során. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy megszervezhessük útját, idő és költségtakarékos megoldást kínálva Önnek és cégének!

Önnek nincs más dolga, mint meghatározni üzleti útjának célját és időpontját. A többit bízza ránk!
Megrendelőink kívánsága szerint és egyéni ötletek alapján állítjuk össze cégeink részére az ösztönző utazásokat. Egyéni és csoportos utazás esetén a helyi partnerekkel egyeztetve alakítjuk ki ajánlatainkat, s az utazás sikerét felkészült idegenvezető biztosítja. Szakmai programok, külföldi konferenciák esetében is megrendelőink elvárásai alapján alakíjuk a programajánlatot.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!