Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Keleti Part Körutazás

Keleti Part Körutazás

Időpontok:

2017.06.03.   443.900 Ft/fő

2017.06.24.   443.900 Ft/fő

2017.07.08.   386.900 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: teljes komplett program a leírtak szerint, szállodai elhelyezés, autóbusszal végig a program során, angol idegenvezetés

Nem tartalmazza: repülőjegy kb. 141.300 Ft/fő-től foglalható, menetrend függvényében előző és esetleg plusz éjszaka, transzfer, biztosítás, ellátás, fakultatí programok, néhány belépőjegy


Program


1. nap: New York

Megérkezés New York-ba, a városba, ami soha nem alszik. Transzfer a szállodába.

 

2. nap: New York-i városnézés

Reggel városnézés, mely magába foglalja Manhattan legismertebb nevezetességeit. Vess egy pillantást a városra, és engedd hogy magával ragadjon a Big Apple nyüzsgése és energiája. A nap hátralévő részében szabadprogram. Az idegenvezető segít a tervezésben. Program lehetőségek: séta a Central Parkon keresztül vagy helikopter túra Manhattan felett. Hozza magával a fényképezőgépét!

 

Hotel: Grand Hyatt New York/ 2 éjszaka

 

3. nap: New York-Finger Lakes- Niagara vízesés

Ezen a napon, átutazunk New York államon,  a Finger Lakes vidékén, a  kanadai határ felé, megérkezünk a világ egyik természeti csodájához, a lélegzetelállító Niagara vízeséshez. Borkóstoló a Watkins Glenen, a Seneca indiánokról elnevezett tó partján. Éjszaka a Niagara vízesésnél.

 

Hotel: Best Western Plus Cairn Croft Hotel/ 1 éjszaka

 

4. nap: Niagara vízesés-amishok vidéke

 

Ezen a reggelen lesz ideje arra, hogy felderítse a vízesést. Lehet egy kört tenni a Maid of the Mist fedélzetén, az ebédeljen kilátással a vízesésre vagy sétáljon a Table Rock mentén, gyönyörködjön a Horseshoe vízesésben. Továbbindulás a Niagarától a Pennsylvania Dutch vidékre, ami az amishok vidéke, itt egy éjszakát töltünk el.

 

Hotel: Genetti Hotel Suites/ 1 éjszaka

 

5. nap: Amishok vidéke-Gettysburg- Washington D.C.

Ezen a reggelen átutazunk az Appalache-hegységen, Amerika keleti partjának leghosszabb folyója, festői Susquenhanna folyó mentén. Meglátogatjuk a történelmi Gettysburg polgárháború helyszínét, és azt a helyet, ahol Lincoln elnök elmondta híres beszédét. Továbbutazunk a fővároshoz, Washington D.C-hez, ahol fakultatív programként részt vehetünk egy emlékezetes esti túrán és vacsorán.

 

6. nap: Washington D.C.

 

Városnézés: Capitolium, Supreme Court, Kongresszusi Könyvtár, az F.B.I. épülete, Washington Emlékmű, Lincoln Emlékmű, a Fehér Ház és Arlington Nemzeti Temető, JFK Emlékmű. A nap további részében felkeresünk néhány múzeumot, mint a Smithsonaian Intézet vagy egyszerűen sétáljon a Potamac folyó partján.

 

Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Washington DC-Silver Spring/ 2 éjszaaka

 

7. nap: Washington D.C. – Philadelphia

Ezen a reggelen folytatjuk utunkat Philadelphiába, a város köznyelven Phillyként, és Brotherly Love Cityként ismert. Itt fogadták el a Függetlenségi nyilatkozatot 1776. július 4.-én. Meglátogatjuk a Függetlenségi kastélyt és a Liberty Bell. Fakultatív vacsora keretében lehetőség nyílik megkóstolni a város híres specialitását, a Philly Cheese Steack-t.

 

Hotel: Sheraton Philadelphia Downtown Hotel/ 1 éjszaka

 

8. nap: Philadelphia – New York

Reggel visszatérünk New York városába.  Érkezés Newark reptérre: körülbelül 10:30-kor. Érkezés a JFK repülőtérre 11:30-kor. Érkezés a Manhattan hotelbe körülbelül délután 1:00 és 1:30-kor.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!