Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Kenya

4 nap /3 éj szafari és 7 éj a Diani Beachen (Neptune Paradise Hotel vagy Swahili Beach Resort Hotel)


1. nap: Érkezés Nairobiba a hajnali órákban, ahol nyitható tetejű minibuszok várnak minket. Elindulunk az Amboseli Nemzeti Parkba. Ebéd a szálláshelyünkön az Amboseli Sentrim Camp-ben lesz, majd egy kis pihenést követően a különböző vadon élő állatok nyomába eredünk mint pl.: elefánt, oroszlán, gepárd, zsiráf… Este vacsora és szállás a táborhelyen.

 

2. nap: A kora reggeli étkezést követően kezdetét veszi „vadászatunk“ az Amboselin, hogy minél több állatot lássunk. Közben megcsodáljuk a hófödte Kilimanjaró csúcsát, mielőtt elindulnánk Tsavo West irányába. A parkba belépve lehetőségünk lesz vadlesre, miközben közelítünk a szállásunk irányába. Érkezés ebédre a Sarova Saltlick Game Lodge -ba. Délután újabb szafari, majd naplementénél visszatérés vacsorára.

 

3. nap: A kora reggeli ébresztő után ismét elindulunk a vadak keresésére, majd visszatérünk egy finom reggelire a camp-be. Reggeli után indulás Tsavo Eastre. Belépés a nemzeti parkba a Bachuma kapun lesz, majd innen 80 km-en keresztül szafari következik a szállásig. Utunk során találkozhatunk zebrákkal, a híres vörös elefántokkal, különböző antilopokkal, oroszlánokkal, leopárdokkal, zsiráfokkal… és rengeteg madárfajjal. Ebéd után egy kis pihenés, majd délután 4-kor újabb állatlesre indulunk. Vacsora és szállás az Ashnil Aruba Camp-ben.

 

4. nap: A kora reggeli szafari után visszatérés a táborba reggelire, majd kijelentkezés, újabb szafari és indulunk aBachuma kapun keresztül a tengerparti szállodába. A késő délutáni órákban érkezés Dianira a Neptune Paradise Hotel or Swahili Beach Hotel.

 

5-10. nap: Pihenés az óceánparton. Az óceán parti pihenés alatt megismerhetik egy kicsit Dianit. Elmehetnek helyi zöldségeshez, ahol finom frissen csavart juicekot ihatnak. Meglátogathatják a helyi fafaragók gyárát, ahol mindenféle ajándékokat lehet vásárolni. Körülnézhetnek egy helyi supermarketben és megihatnak egy Tusker sört a helyi kocsmában.

 

11. nap: A nap folyamán búcsút intünk az Indiai-óceánnak, (a pontos időpont attól függ, hogy hány órakor indul a repülő Nairobiból, late check-out esetén plusz költségre kell számítunk) és elindulunk a Mombasai repülőtérre. A menetrendszerint közlekedő Mombasa-Nairobi járattal fogunk Nairobiba érkezni.

 

Részvételi díj: 741.900 Ft / fő

A részvételi díj tartalmazza:

           ·  Transzfereket

           ·  A szafari alatt teljes ellátás (italok nélkül)

           ·  Parkbelépők

           ·  Szafarik vezetővel

           ·  Ásványvíz a szafarik ideje alatt

           ·  Szállás Diani Beachen a Neptune Paradise Hotelben  all inclusive ellátással vagy Swahili Beach Hotelben félpanzióval

           ·  repjegy Mombasa –Nairobi (175.000 Ft-tól)

           ·   Vízum

A részvételi díj nem tartalmazza:

           ·  Budapest – Nairobi – Budapest repülőjegy

           ·  Italok

           ·  Borravalók és személyes kiadások

           ·  Baleset-, betegség-, poggyász- és útlemondási biztosítás

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!