Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Kuba

VARADERO

Kuba a Karib-tenger legnagyobb szigetországa. Egy varázslatos hely, ahol a gazdag kulturális és történelmi látnivalókat fehér homokos tengerpartok és azúrkék, kristálytiszta tenger övez. Varadero a leghíresebb kubai nyaralóhely, mintegy 24 km hosszú tengerparttal, és az esküvőkre felkészült, kitűnő All inclusive hotelek egész sorával ideális célpontja a házasulandóknak. Itt minden együtt van ahhoz hogy életünk legszebb napjai feledhetetlen és különleges élményekkel párosuljanak. Kuba a legromantikusabb helyek egyike a világon, hiszen itt megállt az idő. Egyszerre van jelen a koloniális kor cukorbáróinak régmúlt gazdasága, az ’50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, a retro, szocializmus, és az utakon közlekedő régi amerikai autócsodák, melyek együtt egy sajátos hangulatot árasztanak.

4 csillagos ajánlatunk

8 nap/7 éjszaka

KIEMELT AJÁNLAT!
INGYENES
Esküvői Csomag!

Részvételi díj: 1082 USD/főtől

4* Esküvői & Utazási csomag tartalmazza:
7 éjszaka szállás Varadero-n. Ellátás All inclusive “AI”. Exkluzív transzferek (in/out) légkondicionált személyautóval. Esküvői csomag leírás szerint. A hotel részéről esküvő koordinátor és, a kubai részről szükséges dokumentáció helyszíni ügyintézése. A csomag nem tartalmazza: Kubai turista kártya (vízum), kubai kilépési illeték (25 CUC), utasbiztosítás, dokumentáció magyarországi ügyintézése, legalizálása, fordítási és aposztilezési költség, anyakönyvvezető költsége (cca.715 cuc). Fakultatív programok, ajánlatban nem szereplő egyéb szolgáltatások költségei. Magyar nyelvű tolmácsszolgáltatás az esküvőn: 199 usd. A csomag Havanna-i tartózkodással is kiegészíthető, hosszabbítási lehetőség Varadero-n!

A  4* ESKÜVŐI CSOMAG TARTALMA: Minimum 7 éjszaka tartózkodás esetén vehető igénybe! Feldíszített esküvői helyszín a hotel területén (esküvői pavilon, vagy homokos tengerpart) Romantikus vacsora a hotel egyik éttermében az esküvő napján / Esküvői ceremónia angol, francia vagy spanyol nyelven / Esküvő koordinátor / Trópusi virágcsokor a menyasszonynak és kitűző a vőlegénynek / Ajándék nászutas csomag: Late Check Out (szabad helyek függvényében), 1 alkalommal nászutas reggeli a szobában. A csomag nem tartalmazza az Anyakönyvvezető költségét mely a helyszínen fizetendő direktben a hotelnek (cca. 715 CUC)!

5 csillagos ajánlatunk

8 nap/7 éjszaka

Részvételi díj: 1807 USD/főtől

AZ  5* ESKÜVŐI CSOMAG TARTALMA: Esküvői koordinátor / Anyakönyvvezető / Privát Check In / Welcome koktél / Nászutas szoba / Feldíszített esküvői helyszín a hotel területén (Esküvői pavilon vagy homokos tengerpart) / Esküvői torta / Üveg habzóbor / Zene felvételről / Ajándék Just Married póló / Esküvő másnapján reggeli a szobában / Romantikus vacsora az ifjú párnak / Esküvői vacsora (násznép esetén) / 1 óra ingyenes internet / Late check out szolgáltatás 15h00 óráig / Romantic Escape Program az első házassági évfordulón / Nászutas csomag: Virág, Habzóbor és Csokoládé bekészítés / Prioritás a speciális éttermek foglalásakor / Meglepetés ajándék / Heti nászutas koktélparty / Közjegyzői díj

 

 

Ajánlataink

 

Ajánlataink

Kattintson a képre, ha szeretné megtekinteni combo ajánlatainkat!