Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Miami-Orlando

MIAMI – ORLANDO – MIAMI

 

1 nap: Repülés Bécsből, egy átszállással Miamiba. Érkezés után a bérelt autó felvétele a reptéren, majd utazás a szállodába. Szállás: Holiday Inn Port of Miami vagy hasonló.

2 nap: Észak felé autózunk megállunk az autóversenyekről ismert Daytona Beach-en. Majd tovább haladva az utunk Amerika legrégebbi városa, St. Augustine felé vezet. Sok rekonstruált épületet láthatnak itt, amik spanyolos hangulatot árasztanak. Nyugat felé haladva, Orlando felé folytatjuk utunkat. Buja narancsligetek és az Ocala National Forest festői tájain keresztülhaladva érjük el mai úti célunkat, Orlandot. Szállás a Econo Lodge Internationalben vagy hasonlóban. Miami – St. Augustine 505 km, St. Augustine – Orlando 170 km.

3 nap: Mai napot Orlandoban töltjük. Sehol a világon nem található ennyi szórakoztató- és élménypark, mint Orlandoban! Ajánlunk: Disney’s Magic Kingdom, Universal Islands of Adventure és Universal Filmstudios (bármilyen korosztálynak ajánlott), Seaworld Orlando (a vizes attrakciós szerelmeseinek). Szállás.

 

4 nap: Ma visszautazunk Miamiba, de útközben megállunk néhány érdekes helyen. Az első a Cape Canaveralnál található Kennedy Space Center, ahol számos érdekes információt kaphatunk az űrhajózásról. Ez volt egykor a NASA űrhajózási központja. Rövid megállót javaslunk az elegáns Palm Beachen, majd egy kis pihenőt Florida Velencéjének is nevezett Fort Lauderdale-ben. Szállás Miamiben.

5 nap: A mai napot az Everglades mocsár felfedezésével töltjük. Florida egyik hamisítatlanul eredeti része a Tamiami Trail, amely az Everglades Nemzeti Parkon vezet keresztül. Érdekes programnak ígérkezik egy megálló a Safari Parkban, ahol fantasztikus lehetőség kínálkozik mocsárjáró hajóra szállni. Délután még lesz idő ismerkedni Miamivel. Szállás Miamiban.

 

6 nap: Az Overseas Highway-en haladva, a Floridai zátonyokon keresztül közelítjük meg Key Westet. Az Atlanti Óceán és a Mexikói-öböl találkozásánál fekvő, az USA legdélebbi városaként is emlegetett Key West, teljesen egyedi, bohém hangulatot áraszt! Eltölthetjük az időt a kicsi strandon, miközben megleshetjük a halászó pelikánokat, és élvezhetjük a karibi hangulatot. Este visszautazunk Miamiba, ahol a szállásunk is lesz.

7 nap: A mai napon felfedezhetjük Miamit. Délután utazás a reptérre, a bérelt autó leadása, és repülés Bécsbe.

 

8 nap: Megérkezés a bécsi repülőtérre.

 

Repülőjegy 180.000 Ft-tól

 

Szállások díja: 150.000 Ft / fő ártól

 

Autóbérlés: 75.000 Ft -tól/ 7 nap (biztosítással, korlátlan kilométer használattal, felár ellenében kérhető GPS)

 

A fenti árak nem tartalmazzák az étkezéseket, belépőket, helyszínen fizetendő egyéb díjakat, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, és az útlemondási biztosítást, borravalókat, ESTA beutazási engedélyt.

 

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!