Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Nemzeti Parkok

Nemzeti parkok

Időpontok:

2017.05.27.   809.900 Ft/fő

2017.06.10.   809.900 Ft/fő

2017.07.01.   809.900 Ft/fő

Részvételi díj tartalmazza: teljes komplett program a leírtak szerint, szállodai elhelyezés, autóbusszal végig a program során, angol idegenvezetés

Nem tartalmazza: repülőjegy kb. 173.700 Ft/fő-től foglalható, menetrend függvényében előző és esetleg plusz éjszaka, transzfer, biztosítás, ellátás, fakultatí programok, néhány belépőjegy


Program

1. nap: San Francisco-ba érkezés

San Francisco-ba érkezés a nemzetközi repülőtérre és transzfer a hotelbe.

 Hotel: Hotel Carlton/ 2 éjszaka

 

2. nap: San Francisco

Városnézés, mely magába foglalja Union Square-t, Civic Centert és a Fisherman’s Wharf.  Twin Peaks tetejéről élvezheti a fantasztikus kilátást, a sokak által a legszebb amerikai városra. Délutáni szabadidő, drótkötélpályás siklóval el lehet látogatni a Fisherman’s Wharfhoz, ahol élvezheti San Francisco ízeit: helyi tenger gyümölcseit, a híres kovászos kenyeret vagy a Ghiradelli’s csokoládét. Vagy tegyen egy sétát az oroszlánfókáknál, figyelje meg, ahogy játszadoznak. Vessen egy pillantást az Alcatrazra, ahol Amerika legkeresettebb bűnözőit, mint például Al Capone-t és „Géppuskás” Kellyt bebörtönözték.

 

3. nap: San Francisco- Lake Tahoe – Sierra Nevada Mountains- Reno


Utazás Sacramento-ba, az Arany Állam fővárosába. Megállunk az óvárosban, egykor nyüzsgő Gold Rush központjában és a Pony Express végállomásánál. Továbbutazunk a gyönyörű Tahoe tóhoz, mely a Sierra Nevada hegységben fekszik. Délután meglátogatjuk Virginia várost, mely a 19. században bányászati nagyváros volt. Rövid utazás után érkezünk Renoba, itt lesz a szállás, ahol a kaszinók a szerencsénk kipróbálására csábítanak bennünket.

Hotel: Harrah's Reno/ 1 éjszaka

 

4. nap: Reno –Black Rock Desert – Twin Falls


Keresztül utazunk a Black Rock sivatagon és Észak-Nevada síkságain. Utunkat a Humbold folyó mentén folytatjuk. Látogatás Elko-ba, amely a Central Pacific vasútvonal nyugati pontja. Átlépjük az államot Jackpot-nál, megérkezünk az Idaho Magic Valley régióban található Twin Falls-ba.

Hotel: Shilo Inn Suites Hotel Twin Falls/ 1 éjszaka

 

5. nap: Twin falls – Craters og the Moon – Yellowstone


Elhagyjuk Twin Falls, átkelünk a Snake folyón. Majd meglátogatjuk a Moon National Monument park krátereit. Ez a hátborzongató sivatagi táj közelről a holdbéli felvételekre hasonlít. Késő délután megérkezés a Yellowstone Nemzeti Parkba, melyet 1872-ben alapították, Ulysses S. Grant, a nemzet első nemzeti parkját.

Hotel: Gray Wolf Inn & Suites/ 2 éjszaka

 

6. nap: Yellowstone

 

Élvezze az túrát az óriási geotermikus meseországban. Meglátogatjuk a Yellowstone tavat, Old Faithful, Mammoth Hot Springs és Yellowstone Canyon fenséges zuhatagjait (ha az időjárás engedi).

 

7. nap: Yellowstone – Grand Tetons – Jackson – Salt Lake City

 

Hófödte hegyek között jutunk el a Grand Teton Nemzeti Parkba. Látogatás a Snake River Outlookba és gyönyörködjön a lenyűgöző tájban, melyet Ansel Adam képe tett híressé. Ez a préri a vad bivaly (Tatonka), jávorantilop és a jávorszarvas otthona. Tovább a Jackson Hole-hez, Rocky hegység ékkövéhez. Utazás dél felé a Utah állambeli Salt Lake City városához,  a mormon vallás központjába. Megnézzük a State Capitol épületét, valamint a híres Temple Square-t és a Tabemacle-t mielőtt megérkeznénk este a hotelhez. Fakultatív vacsorát javaslunk a Roof étterembe, panoráma kilátással a Temple Square-ra.

Hotel: Little America Hotel/1 éjszaka

 

8. nap: Salt Lake City – Moab

 

Töltse a reggelt Salt Lake City felfedezésével. Majd utazás Moab városába.

Hotel: Moab Valley Inn & Conference Center/ 2 éjszaka

 

9. nap: Moab – Arches National Park – Canyonlands – Moab

Ma a két leglátványosabb amerikai nemzeti parkot látogatjuk meg. Az első megálló Arches Nemzeti Park, mely otthont ad több mint 2000 természetes homokkő boltívnek, beleértve 16 méter magas Delicate Archot is. Második megálló színpompás homokkövekkel csipkézett Canyonlands Nemzeti Park és a Colorado folyó.

 

10. nap: Moab – Capitol Reef – Bryce Canyon

 

Meglátogatjuk a rendkívüli természeti szépségű Capital Reef Nemzeti Parkot, melyet 1937-ben alapítottak, hogy megvédjék az egyedülálló geológiai tulajdonságát. Utunk a látványos Bryce Canyonnal folytatódik, ahol a többszínű homokkő tornyok elkápráztatják a szemet. Ha az időjárás engedi, akkor gyönyörködhetünk a látványos éjszakai égen a szikrázó csillagokat, a ragyogó csillagképeket és a tábortüzet.

Hotel: Bryce View Lodge/ 1 éjszaka

 

11. nap: Bryce canyon- Lake Powell – Grand Canyon –Flagstaff


Utazás a lenyűgöző Lake Powell-hez, ahol a Canyon vörös falai ölelik körül  kristály kék vizű tavat. Utána Coloradon átkelve, belépünk Navajo Indián Rezervátumba és áthaladunk a Painted Deserten, a Cameron Trading Post érintésével. Megérkezünk a Grand Canyonhoz, mely egyike a világ 7 természeti csodájának. Megállunk, hogy megcsodálhassuk a mérföld mélységű színes szakadékokat és a Colorado folyó által kialakított hatalmasra emelkedő tornyokat. Éjszaka Flagsataff-ban.

Hotel: Days Hotel Flagstaff/ 1 éjszaka

 

12. nap: Flagstaff – Seligman/Route 66 – Las Vegas


A Coconino fennsíkot elhagyva, megérkezünk a Majova Desertbe. Áthaladunk a híres 66-os út mentén épült Seligman  városkán, ahol az idő mintha 60 évvel ezelőtt megállt volna. Tovább a káprázatos Las Vegasba, világ szórakoztató fővárosába.

Hotel: Luxor Hotel & Casino/ 2 éjszaka

 

13. nap: Las Vegas (Death Valley Optional)

 

Szabad program Las Vegas-ban. Lehetőség van vásárolni, nyüzsgő kaszinókat felfedezni és Broadway szintű showkat nézni, vagy egyszerűen csak sétáljon a híres Strip-en. Vagy fakultatív kirándulás Death Valley-ben, mely az egyik legforróbb, legszárazabb és legalacsonyabb hely a Földön.

 

14. nap: Las Vegas – Mojave Desert – Beverly Hills – Los Angeles

 

A nap kezdetén megállunk a Las Vegas Welcome jelzésnél, ahol érdemes készíteni pár fotót. Utazás Los Angeleshez, keresztül Mojave sivatagon. Érkezés Los Angeles-be, városnézés: Hollywood, Sunset Strip és a Beverly Hills részeit, mielőtt odaérünk a hotelhez. A túra véget ér a szállodánál 17:00-kor.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!