Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Nyugat ragyogásai

Nyugat ragyogásai

 

Részvételi díj tartalmazza: teljes komplett program a leírtak szerint, szállodai elhelyezés, autóbusszal végig a program során, angol idegenvezetés

Nem tartalmazza: repülőjegy kb. 230.000 Ft/fő-től foglalható, menetrend függvényében előző és esetleg plusz éjszaka, transzfer, biztosítás, ellátás, fakultatí programok, néhány belépőjegyProgram

1. nap: Los Angeles-The O.C.-Palm Springs-Phonix


Az utazás végigvezet Palm Springsen, a Hollywood téli játszóterén, az élénk belvárossal és a makulátlanul gondozott golfpályákkal, a rögös San Jacintó hegyek lábánál. Később keresztül haladunk Indio-n, ami otthont ad a Int’l Date Festiválnak Coachella Valley-ben.

 Hotel: We-Ko-Pa Resort & Conference Center/1 éjszaka

 

2. nap: Phonix-Sedona-Grand Canyon

Utazás Sonoran Deserten keresztül, mely a leggazdagabb, biológiailag a legváltozatosabb sivatagi ökoszisztéma Amerikában. Tovább Sedonába, a város egyedülálló geológiai területen fekszik, jellegzetes alakú vörös monolitokkal határolt, formájukra utal a nevük is, például Katedrális és Kávéskanna. Majd áthaladunk a lélegzetelállító Oak Creek Canyonon, majd megérkezünk a Grand Canyon Nemzeti Parkhoz, mely a világ hét természeti csodájának egyike. Álljon meg a szélén, hogy teljes mértékben megtapasztalja a mérföldes mélységű színes kanyon szurdokait, emelkedő csúcsokat, melyet a Colorado folyó alakított ki.

Hotel: Yavapai Lodge West/1 éjszaka

 

3. nap: Grand Canyon – Monument Valley – Page/Lake Powell


Az utunk ma a Navajo indián rezervátumba vezet, ahol megtekintjük Cameron falucskánál  a híres cserekereskedelmi üzletet (trading post). Tovább haladunk a Painted Deserten keresztül meglátogatjuk a Monument Valleyt, amely talán leginkább megtestesíti az Nyugat-Amerikáról legismertebb képeit. Késő délutáni órákban érkezünk meg  Colorádó folyó feletti fennsíkon helyezkedő Page városába.

Hotel: Best Western Plus at Lake Powell/ 1 éjszaka

 

4. nap: Page/Lake Powell-Kanab-Bryce Canyon

Meglátogatjuk a hatalmas Glen Canyon gátat, ez a második legmagasabb betonboltíves gát Amerikában. Innen élvezheti a kilátást a lenyűgöző Lake Powellre, a kristály kék vizet körbeölelik a Canyon vörös falai. Elérjük Utah államot, átutazunk Kanab városán, mielőtt meglátogatjuk a látványos Bryce Canyont, ahol a sokszínű homokkő tornyok és csúcsok elkápráztatják a szemünket. Ezen az estén, ha az időjárás megengedi, akkor csodálhatjuk a éjszakai égbolt csillagait, a ragyogó csillagképeket, valamint a érezhetjük a tábortűz illatát.

 Hotel: Best Western Plus Ruby's Inn/ 1 éjszaka

 

5. nap: Bryce Canyon-Zion-Las Vegas

Utazás a Zion Nemzeti Parkba, ahol megnézzük,  a szél és az idő által faragott sziklaalakzatokat és a Virgin folyót. Délután átélheti Las Vegasnak, a szórakozás fővárosának világát, ahol éjjel-nappal vásárolni lehet, éjszakai showk és természetesen szerencsejáték áll rendelkezésre.

Hotel: Luxor Hotel & Casino/ 2 éjszaka

 

6. nap: Las Vegas

Ezen a napon szabadprogram. Élvezze a sok látnivalót, amit Las Vegas kínál: világszínvonalú boltok, nyüzsgő kaszinók, és Brodway színvonalú műsorok, vagy egyszerűen csak sétáljon a híres Strip-on, csodálatos látnivalóival, vagy vásároljon kifulladásig a tervezők piacán.

 

7. nap: Las Vegas- Death Valley-Mammoth Lakes


Megállunk az ikonikus Las Vegas Welcome jelzésnél, ahol érdemes készíteni pár fotót Las Vegasról. Délután érünk el Death Valley-ba, amely a csendességével és extrém környezetével éles ellentétben áll Las Vegas nyüzsgő világával. Megállunk a Zabriskie Point-nál és Furnace Creek Ranchnál mielőtt folytatjuk utunkat a völgyön át és megmásszuk a Sierra Nevada hegységet, eljutva az alpesi üdülővároshoz Mammoth Lakes-hez. A terület a 19. században az arany bányászat központja volt, ma a kiváló síterepekről és megrendítően szép hegyi kilátásról híres. Téli utazás esetén(október és május között)**. Előfordulhat, hogy a Tiago Pass az időjárás vagy az útviszonyok miatt zárva lesz, ebben az éjszakát Fresnoban vagy Visalia-ban kell tölteni, Mammoth Lakes látogatása nem lehetséges.

 Hotel: Piccadily Inn Shaw/ 1 éjszaka

 

8. nap: Mammoth Lakes**- Yosemite

A napfelkeltekor csatlakozzon hozzánk fakultatív festői gondolatúrára és élvezze a finom reggelit, miközben Kalifornia tájainak sokszínűségében gyönyörködik. Azután, az utunk Tiago Passhoz vezet, a festői csodaországba, Yosemite Nemzeti Parkba. Meg lehet tapasztalni a völgynek a pompáját és beleértve a jég alakú gránit képződményeket, mint az El Capitan, Half Dome, csodálatos Bridal Vízesés és Yosemite Vízesés. Éjszaka a közeli Modestonál.

 Hotel: Ramada Modesto/ 1 éjszaka

 

9. nap: Yosemite- San Francisco


Indulás kora reggel, érkezés San Francisco-ba, mely az egyik legkedveltebb városa Amerikának. Ügyeljen arra, hogy viseljen valamilyen virágot a hajában. Városnézés, majd érkezés a hotelhez. A túra véget ér a megérkezéskor.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!