Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Perth-Cairns-Rotorua

Budapest – Perth

Indulás Budapestről menetrendszerinti járatokkal, átszállással Perth városa felé.

Perth

Érkezés a délutáni órákban Perth nemzetközi repülőterére. Az útlevélkezelés és a csomagfelvételt követően transzfer a belvárosban lévő szállodához. Szoba átvétele.

Perth

Egész napos látogatás a Margaret River régióba, mely Nyugat-Ausztrália egyik legismertebb bortermelő központja. Egy túra során egy kényelmes Land Rover fedélzetén fedezzük fel (max. 6 fő) a minőségi borokat kínáló pincéket és a finom italok mellé az egyik pincészet kitűnő ebédet is biztosít. Kezdő programnak remek választás, megkönnyíti az átállást az Ausztrál időzónára.

Perth - Melbourne

Reggel transzfer a repülőtérre és utazás közvetlen menetrendszerinti járattal Melbourne-be. Érkezést követően transzfer a szállodához. Szobák átvétele.

Melbourne

Egész napos kirándulás a Great Ocean Road-hoz. A szervezők nagyon különleges programot kínálnak. Kifejezetten kis létszámú turistával indulnak el Ausztrália egyik leglátványosabb tengerparti szakaszának felfedezésére. A nagy buszos csoportokkal ellentétben itt mindenre jut idő, és olyan helyekre is eljutnak a látogatók, amik nem sok más szervező kínálatában található. A személyes törődés, a fantasztikus látvány és a rengeteg fotó és élmény garantált.

Melbourne – Ayers Rock

Reggel transzfer a repülőtérre és utazás közvetlen menetrendszerinti járattal Ayers Rock felé.

Érkezés után transzfer a szállodába. Szobák átvétele.

Délután látogatás az Uluru-Kata Tjuta Nemzeti Parkba. Helyi vezetőnk bemutatja hely különleges növényzetet és állatvilágot, melyet az őslakosok, az aboriginálok szent helyként tisztelnek a mai napig. A Walpa Szorosban sétálva láthatjuk a 36 hatalmas, vörös monolit dombot és megismerhetjük történetüket, hogy az évek millió miként alakították ilyen formára őket. A hely hangulata egészen egyedi, a hangok, a fények különleges, szinte misztikus élményt adnak.

Ahogyan a naplemente közeleg, megérkezünk a vacsora helyszínére. A híres Vörös Szikla (Uluru) látványa a naplementében, a szabad ég alatt megterített asztalok, az igazi ínyenc falatokkal bekészített svédasztal, a finom ausztrál borok és sörök íze, majd a gyönyörű, csillagos év alatt az őslakosok hangszerének, a didgeridoo hangja a garancia egy felejthetetlen estéhez.

Ayers Rock – Cairns

Hajnalban, még a napkelte előtt utazás az Uluru, a Vörös Sziklához. Miközben tanúi lehetünk annak a szín-játéknak, amit a felkelő nap sugarai festenek a szikla falára, egy finom, piknik reggelit készítenek össze a kísérők. Ezután helyi kísérőnk bemutatja a szikla környékét: a Kuniya ösvény mentén található Mutijulu vízgyűjtőt és megoszt a látogatókkal ősi aboriginál történeteket, legendákat és bemutatja a helyi törzs, a Malák életét és kultúráját.

 

Transzfer vissza a szállodába, ahol szabad időtöltés egészen az indulásig. Utazás a repülőtérre, és repülés menetrendszerinti járattal Cairns-be.

 

Érkezést követően transzfer a szállodába. Szobák átvétele.

 Cairns

Egész napos merülés a Tusa Dive búvárkodást szervező cég katamaránjának fedélzetéről. A cég közel 30 éve működik a városban, 16 merülési helyszínt ismerve, Cairns körüli 50 km-es körzetben. Ezen a napon kellő felkészítés mellett a legjobb helyszínek közül kettő ponton merülhetnek utasaink.

 Cairns

Ezen a napon a Quicksilver katamarán fedélzetén utazás az Agincourt Korallzátonyhoz. Itt egy ponton állomáson több lehetőség is adódik a víz alatti világ felfedezetésére, de a képzett és tapasztalt búvárok egy rövid eligazítás után önállóan kutathatják a zátony világát.

 Cairns

Egész napos kirándulás Kuranda-ba. Egy rövid transzfer során érkezés első állomásunkhoz, a Tjapukai Aboriginal Cultural parkhoz. Itt részt vehetünk egy aboriginal bemutatón, ahol bemutatják az őslakoson zenéjét, táncát, fegyvereit, szokásaikat, majd egy svédasztalos ebédet követően a SkyRail, függőkabinok fedélzetén fellebegünk az esőerdő lombkoronája fölött Kuranda faluba. Itt hagyunk egy kis időt, hogy körbe lehessen nézni, majd a Kuranda Scenic Rail –el levonatozunk a hegyről, az erdőn keresztül. Ezt követően transzfer vissza Cairns-be.

 Cairns - Sydney

Délelőtt transzfer a repülőtérre és utazás Sydneybe menetrendszerinti járattal.

A csomagok felvétele után transzfer a szállodához. Szobák átvétele.

Sydney

Délelőtt városnézés a belvárosban, valamint a külső, tengerparti részeknél. Megnézzük a történelmi Rock negyedet, megtekinthetjük az Operaházat és a Harbour Bride hidat, majd a város szívéből kilátogatunk a híres Bondi Beach-hez.  Visszaérkezve a városba felszállunk egy 52 láb hosszú jachtra. A fedélzeten csak kisebb létszámú csoportokat fogadnak, ahonnan a víz felől is meg lehet csodálni a várost, miközben a 3 fogásos BBQ ebédet fogyasztjuk finom borok kíséretében. A közel 4 órás hajókázás alatt arra is lesz lehetőség, hogy kisebb öblökben utasaink ússzanak vagy kajakozzanak egyet.

Sydney

Reggeli órákban indulás a Kék-hegyek túrára. Első megállónk a Featherdale Vadas Park, ahol Ausztrália őshonos állatait ismerhetjük meg egészen közelről. Innen utazás tovább a Kék-hegyek felé. Festő kis falucskákat érintünk az út során, a kilátást és a vízesések látványát pedig nem lehet megunni. Különböző kilátóknál meg is állunk egy rövid időre „képeslap” fotókat készíteni.

Az ebédet a Hydro Majestic hotelben szolgálják fel, mely épület már maga felér egy programmal. A szállodából nyíló gyönyörű látvány mellé finom falatokat is biztosítanak. Délután folytatjuk az erdők és a kilátók felfedezését. Az egyik legérdekesebb helyszín minden bizonnyal a Govett’s Leap kilátó lesz, ahonnan pont rálátni egy vízesésre, ahonnan több mint 180 métert zuhan a víz a mélybe. Utolsó megállónk a Mt. Tomah Botanikus Kert lesz, ahol a „szokásos” panoráma mellett megkóstolhatunk egy finom pohár bort vagy narancs juice-t hazaindulás előtt.

Sydney - Fiji

Délelőtt transzfer a repülőtérre, majd utazás Fiji szigetére menetrendszerinti járattal.

Csomagfelvételt követően transzfer a szállodához. Szobák átvétele

Fiji

Szabad időtöltés.

Fiji - Auckland

Reggel transzfer a repülőtérre és utazás Auckland városába menetrendszerinti járattal.

Érkezés után transzfer a szállodába. Szobák átvétele.

Auckland - Queenstown

Transzfer a repülőtérre és utazás menetrendszerinti járattal Queenstown-ba.

Érkezés után transzfer a szállodába. Szobák átvétele.

Queenstown – Milford Sound fjord - Queenstown

Egy nagyon különleges program lesz a mai! Kora reggel indulás Queenstown-ból busszal. A Wakatipu-tó mentén utazás a fjordok birodalmába. Ahogy belépőnk Te Anau városkát elhagyva a Fjordland Nemzeti Parkba, a hatalmas hegyek és völgyek látványával nem lehet betelni. A fjord tavához érkezve részt veszünk egy 2 órás hajótúrán, majd az utolsó mozzanata a napnak lesz a legérdekesebb: egy panoráma ablakos sétarepülőgép fedélzetén madártávlatból láthatjuk a drámaian szép tájat, egészen Queenstown-ig.

Queenstown – Mount Cook - Cristchurch

Reggel a belvárosban lévő autókölcsönző irodájánál felvesszük a kényelmes bérautót és indulás a Déli-sziget legnagyobb városa, Christchurch felé, miközben fellátogatunk a Déli Alpok legmagasabb hegyéhez, a Cook-hegyhez. Távolság kb. 380 Km.

Új-Zélandon nincsenek autópályák és nagyon jól szervezett az autóút hálózat. A jó infrastruktúrának és a jó közbiztonságnak köszönhetően az autóbérlés az egyik legnépszerűbb közlekedési lehetőség. Útközben az utasokra van bízva, hol és hányszor állnak meg. Ezen a napon garantáltan sok megállás lesz.

Kora este érkezés Christchurch városába. Szoba elfoglalása.

Cristchurch - Rotorua

A bérautót leadjuk a repülőtéren, majd utazás menetrendszerinti járattal Rotorua-ba.

Megérkezés után újra felvesszük a bérautót és utazás a szállodához. Szobák átvétele.

Kora este részt veszünk egy tradicionális maori tánc és zenebemutatón, autentikus környezetben, majd egy nagyon finom, helyi ízeket és recepteket is bemutató vacsorán veszünk részt.

 

Rotorua – Auckland - Budapest

Délelőtt látogatás a Te Puia termálparkba. A helyi kísérő bemutatja Rotorua egyedi termáltevékenységét és a parkban lévő maori művészek munka közben mutatják be a híres maori fafaragásokat. A termálélmények után indulás a bérautóval Auckland felé.

Útközben látogatás a Waitomo barlangban, ahol a helyi kísérő bemutatja a barlang történetét, valamint a barlang egészen egyedi „lakóját”, a plafonon élő parázsférgeket.

Utazás tovább az Északi-sziget csodálatos tájain Auckland repülőtere felé. Érkezés a kora esti órákban. A bérautó leadása után utazás Budapest felé menetrendszerinti járatokkal, átszállással.

Budapest

Érkezés Budapestre napközben