Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

USA nyugati part

Nyugati Part és Hawaii  "West Coast Aloha" 15 éjszaka autóbusszal

Időpont: 2017. november 24. - december 09.

Részvételi díj: 660.240 Ft / fő

Tartalmazza: autóbuszos utazás a teljes időtartam alatt, angol idegenvezetés, szállodai elhelyezés, városnézés a  program szerint, helyi adók és szervíz díj, 1 kézicsomag személyenként 

A részvételi díj nem tartalmazza a repülőjegyek árát!

Indulás San Francisco-ból, CA

1. nap: Megérkezés San Francisco-ba
Megérkezés a san francisco-i nemzetközi repülőtérre és transzfer a szállodába.

2. nap: San Francisco
Reggel városlátogatás ( Union Square, városközpont, Rakpart ). A város       dombjainak csúcsáról ( ilyen például: Twin Peaks ) gyönyörű kilátás nyílik     San Francisco városára és az Északi - öbölre. A domb tetején állva láthatjuk,  ahogyan örvénylik a köd a Golden Gate-n keresztül, így könnyű megérteni, miért nevezik San Francisco-t a legszebb városnak Amerikában. Töltsd a délutánt és az estét pihennésel ( " City by the Bay " )! Utazhatsz a híres cable car-ral vagy meglátogathatod a boltokat az Union Square-n.  Kíséreted                gondoskodik délutáni terveidről!

3. nap: San Francisco - Yosemite Nemzeti Park
Vegyél részt egy fakultatív túrán Monterey-be és Carmel-be! Utazz végig a Pacifikus partvidéken Monterey-be, a Penisula - öbölbe. Látogasd meg a Cannery Row-t, ahol híres John Steinbeck regények is készültek. Csomagod  tartalmazza a híres Monterey-i Aquariumba való belépődet, ami egyben az  egyik leglátványosabb aquarium a világon. Folytatásul 17 mérföldet  továbbmegyünk a híres Pebble Beach golf pályán keresztül és gyönyörű tájkép tárul szemünk elé. Élvezd az időt Carmel bájos közösségében, ami gallériáiról és üzleteiről vált nevezetessé, majd késő este visszatérés a  szállodába.
    
4. nap: San Francisco - Yosemite
Tölts el egy napot a Yosemite Nemzeti Parkban! Csodálatos vízeséseiről, gránit csúcsairól és figyelemre méltó vadállományáról híres park, Amerika  legkedveltebb természeti csodája. Busszal közelítjük meg a parkot, de részt  vehetsz egy biciklitúrán is! Miközben a Yosemite vízesést szemléled, piknikezz kedvedre a szabadban!
    

5. nap: Fresno - Las Vegas
Ma sor kerül a híres Las Vegas megtekintésére! A Mojave Desert-en keresztül teszük meg az utat. Késő délután érkezünk meg  a világ egyik legnagyobb szórakoztató központjába, ahol elég időd lesz, hogy élvezd eme fantasztikus város varázsát! Az idegenvezetőd rendelkezésedre áll egész idő allatt!


6. nap: Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas
Reggel elhagyjuk Las Vegas mesebeli paradicsomát és egy világhírű természeti csodát tekintünk meg, a Grand Canyon-t. Első megálló a Hoover Dam. Felfigyelhetünk a gyönyörű Mead tóra, ahogyan közeledünk a Grand Canyon felé. Rengeteg idő áll rendelkezésedre a szemlélődéshez, amit te döntesz el,  hogy hogyan is töltesz. Helikopterrrel is bejárhatod a canyon területét,  raftingolhatsz és sétálhatsz is!


7. nap: Las Vegas - Zion Nemzeti Park 
Eljött ez a nap is, amit te döntesz el, hogy hogyan is töltöd! Talán vásárolgass Las Vegas belvárosában, lubickolj egy medencében kedvedre vagy vegyél részt egy túrán! Lehetőséged van arra, hogy fakultatív program keretében egy nagyszerű napot eltölts a Zion Nemzeti Parkban. Zion-t mindenki csodálatos canyonjairól, mesebeli vízeséseiről és felfedezésre váró vadállományáról ismeri. Nemcsak egy felejthetetlen túrán veszel részt, hanem vendégünk vagy egy finom piknikre is. 

8. nap: Las Vegas - Pal Springs - Los Angeles
Visszafelé haladva a Mojave Desert-en, megállunk a Palm Springs-ben. Ez a város arról ismert, hogy hajdanán a világ híres "csillagai", mint Frank Sinatra, Jane Russell és Elvis Presley is itt töltötték téli pihenőjüket. Napjainkban már csak egy virágzó város telis tele üzletekkel, éttermekkel és bárokkal. Késő délután érkezünk meg Los Angelesbe.

9. nap: Los Angeles
Reggel indítjuk városnéző körutazásunkat Los Angeles-be, az angyalok városába, Santa Monica-ba, az álmok városába, Hollywood-ba és Beverly Hills-be. Együtt sétálhatunk Hollywood híres csillagaival, képeket készíthetünk roluk és még autogramot is kaphatunk, ha leleményesek vagyunk. Délután eltöltheted az idődet kedvedre vagy megismerkedhetsz a filmkészítés művészetével az  Universal Studióban.


10. nap: Los Angeles
A mai uticél (fakultatív program): San Diego, California második legnagyobb városa. Enyhe időjárás jellemzi és az sem egy hátrány, hogy a San Diego-i öbölben vekszik. Vegyél részt egy városnéző túrán, amely során betekintést nyersz a történelmi Óvárosba, a Gas Lamp kerületébe és természetesen megcsodálhatod az öblöt is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Seaporrt Village-re. Mielőtt visszamegyünk Los Angeles-be, más szemmel is láthatod San Diego városát.

11. nap: Los Angeles - Hawaii - sziget
Repülés egyénileg Honoluluba. A reptéren a tradícionális virágfüzérrel fogadnak, majd transzfer a szállodába. Élvezd a pihenést, a csendes napokat Aloha szigetén. Akár felfedezed a sziget varázslatos világát, vagy csak üldögélsz az óceán partján és sütkérezel, biztosan  ez a része lesz a legemlékezetesebb az utazásodnak!


12.-15 nap: Hawaii - sziget
Élvezd a pihenést, a csendes napokat Aloha szigetén. Akár felfedezed a sziget varázslatos világát, vagy csak üldögélsz az óceán partján és sütkérezel, biztosan  ez a része lesz a legemlékezetesebb az utazásodnak!

16 nap: Hawaii - Los Angeles
Elhagyva a sziget különleges atmosféráját, visszatérünk a szárazföldre. Transzfer visz bennünket a repülőtérre és meg sem állunk Los Angeles-ig, a túránk utolsó állomásáig.