Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Utasaink véleménye

Referenciáit itt sorolhatja fel

Referenciáit itt sorolhatja fel

"Ezúton szeretném megköszönni a Hong Kong-Bali utazásunk megszervezését. Éltre szóló élményeket szereztünk a 15 napos pihenés alatt. Néhány mondatban megpróbálom összefoglalni a két hét eseményét.

Repülő járat: Cathy Pacific, London-Hong Kong (kb. 14 óra), hatalmas kétemeletes gép, a földszinten 10 sorral (379 férőhellyel), személyzet kedves szolgálatkész, ellátás jó, a hosszú úton kényelmesen utaztunk annak ellenére, hogy igazából csak ültünk.

Hong Kong (március 9-12) A Royal View Hotel**** : transzfer oda-vissza kényelmes luxus járművel, kategóriájának megfelelő szálloda, kedves szolgálatkész személyzet, tiszta szoba, reggeli bőséges büfé jellegű, kaució 100 USD, szobacserét kértünk kellemetlen szagok miatt azonnal kicserélték. A szállodának ingyenes busz transzferje van a nem túl közeli metró végállomáshoz (Tsuen Van) kb. 23:30 –ig oda-vissza. Amikor este nem értük el az utolsó buszt taxival mentünk a szállodába két alkalommal 45 és 48 HKUSD-ért, taxióra van, 1 USD=7-8 HKUSD, ez nem volt drága). .Metróval közlekedtünk (Octopus card, 150 HKUSD/kártya, ebből 50 HKUSD a kártya díja, amelyet visszaváltáskor kifizetnek hong-kong-travel.org/Octopus/) A város lenyűgöző és tiszta, de az éjszakai, JADE piacot nem számítva szerintünk nem olcsó. Amennyiben jó idő van ki kell használni és gyorsan fel kell menni a PEAK-ra a gyönyörű kilátásért (Peak Tram Octopus kártyával is lehet fizetni). A belváros is káprázatos, bár a betonrengeteg először elrettentett minket, nem tudtunk jól tájékozódni, majd ezt is megszoktuk. Metróval el lehet jutni minden fontosabb helyre a lehető leghamarabb. Az idő nem volt hozzánk kegyes, hideg volt (kb 12-15 °C). A három napba beszuszakoltunk mindent amit csak lehetett, de ez azért kevés volt sok mindent nem tudtunk megnézni, kipróbálni.

Bali (március 12-22) Repülő járat: Cathy Pacific, Hong Kong-Bali (kb. 4:50 óra), ez kisebb gép 3x3 sorral, személyzet itt is kedves szolgálatkész, ellátás jó. Kuta Patra Bali Hotel****: A helyi Panoráma utazási iroda képviselője és Szintai Eszter várt minket a repülő téren (nagyon örültünk nekik ). Az időjárás: kellemes 30 °C-os meleg, magas páratartalommal fűszerezve (kiolvadtunk a Hong Kong-i hideg után). Gyönyörű dús trópusi növényekkel igényesen beültetett kert. Nagyon kedves személyzet (a személyzetből mindenki köszön neked, mint egy faluban ahol mindenki ismer mindenkit, ezt könnyen megszoktuk és viszonoztuk mert mi is hasonló gyökerekkel rendelkezünk ). A szálloda medencéje szuper nagy, pagodákkal, jacuzzival. A szoba tiszta, egyszerűen berendezett, tv, éjjeli szekrény, fésülködő asztal, fürdőszoba káddal, kényelmes ágy, klíma (folyamatosan megy, ha akarod), kis erkély (a földszinten). Reggelink volt a szállodában, de csak nagyon jókat tudok írni róla: bőséges, sok fajta meleg étel (én a bacon, rántotta, kis kolbászok, omlett, paradicsomos babra szavaztam napokig). A felhozatal bőséges volt hideg ételben mind meleg ételben, gyümölcsben fel sem tudom sorolni őket (igaz felvágott egy fajta volt, de ezt kiegészítette a bőséges választék). A személyzet folyamatosan töltötte fel a kiürült tálakat, szóval magyar gyomornak megfelelő telítettséggel távoztunk az étteremből minden reggel.

Az ANALIT utazási iroda által ajándékba adott fakultatív kirándulások a vásárlási lehetőségekkel együtt nagyon jó volt. A Balinéz idegenvezetőtől (Agus, nagyon szórakoztató, vicces ember, sokszor a buszon az ülések közé estem a nevetéstől ) és Esztertől sokat tudtunk meg a Balinéz kultúráról, szokásokról és emberekről. A szintén ajándékba kapott 90 perces masszázst sem érdemes kihagyni nagyon frissítő és kellemes volt. Pénz: 1USD kb. 9100 Rúpia, pénzváltáskor Te légy az utolsó, aki megszámolja pénzt, vigyázz a 100.000.-el és a 10.000.-el hasonlóak, kisebb minimarket-ekben add össze mit vettél (minket több alkalommal be akartak csapni, több dolgot ütöttek be, ha erősködsz visszaadják a különbözetet). Egyik nap béreltünk 10 órára sofőrt kocsival (alkut követően 45 USD-ért) Ketut nevezetű urat fogadtuk fel (itthon sms-eseztem le vele a fuvart). Ő elvitt minket azokra a helyekre ahova az ajándék fakultatív kirándulásokkal nem tudtunk elmenni (Candi Dasa, Tana Lot, Celuk falu, egy gyönyörű templom éppen belecsöppentünk egy drága szertartásba). Nagyon megkedveltük, pontos, szerény tisztességes ember volt, a kocsija makulátlanul tiszta, a forgalmi dugó miatt 12:30 vettük igénybe, de nem számolt fel többletköltséget. A segítségét és a munkáját ezt komolyabb borravalóval köszöntük meg. Később ajánlottuk más magyar családnak is és Ők is elégedettek voltak Vele (Ketut elérhetősége megvan). Az óceán Kután erősen hullámzik, igazából szörfösöknek való, sétáltunk a parton megáztattuk a lábunkat és a fürdőzési vágyainkat kiéltük a szálloda gyönyörű medencéjében. Néhányszor megáztunk, egy csepp két csepp majd mintha dézsából öntötték volna az esőt. Így még nem áztunk el soha, végül is jót nevettünk egymáson a feleségemmel fényképeket készítettünk az utódoknak erről. Sok élmény ért minket, rengeteg képet készítettünk és ebbe a kis ízelítőbe nem is nagyon fér bele sok minden. Említésként csak néhány dolgot: voltunk elefánt túrán, raftingoltunk a dzsungelben vízesések mellett (ami nem kis teljesítmény az úszni nem tudó feleségemtől), sokat nézelődtünk, alkudoztunk egy megtetszett ruhára, gyöngy nyakláncra, vacsoráztunk óceán parti étteremben, ahol sokat táncoltunk (ez meg részemről volt nagy dolog). Szóval éveztük minden percét a pihenésünknek és ezt kívánjuk minden ide érkező honfitársunknak.. Rengeteget mentünk talán kevesebbet pihentünk a medencénknél, de nem bántuk meg, azt hiszem van még mit látni a szigetből és remélem, hogy egyszer visszajövünk még ide. Végezetül, de nem utolsó sorban köszönetet mondunk Szintai Zsuzsának az Analit utazási iroda vezetőjének az utazás megszervezéséért, Szintai Eszternek a kinti utazás szervezőnek a munkájáért és a barátságáért, és Agusnak a kiváló élvezetes, sok információt adó idegenvezetésért.
Üdvözlettel,
Török Nándorné, Török Nándor"

"Köszönöm, hogy segítségemre volt az Analit Utazási Iroda a májusi egyiptomi nyarálásom megszervezésében. Szuper 1 hetet töltöttünk a Sunrise Le Jardin Hotel-ban, mely elvárásainkat is felülmúlta, mind a hotel minőségében, mind az ételek sokszínűségében, a fantasztikus botanikai kertjével,és nem utolsó sorban a kedves-udvarias kiszolgálásban. Ősszel ismét az Analit Utazási Irodánál szervezem a családi nyaralásom, mert precíz, gyors, teljeskörő felkészültéggel és udvarias kiszolgálásban volt részem.
Üdvözlettel,
J.Karolina Szekszárd"

"8 nap 7 éjszakát töltöttünk Egyiptomban Kairó – Luxor – Sharm el Sheikh körutazáson. Köszönet a szervezésért, nagyon korrektnek tartom az irodát. Minden az ígéretük szerint történt. Nagyszerű idegenvezetésben volt részünk, jobbat nem is kívánhatnánk. Szálloda választásban érdemes az irodától érdeklődni.
Üdvözlettel,
Attila"

http://www.honlap.hu