Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető: Analit Utazási Iroda
Székhely:
7121 Szálka, Kossuth u 27.
Iroda:
7100 Szekszárd, Tinódi u. 9.
Adószám: 10633845-2-17
Telefon:
74/510-633

E-mail: info@analit.hu

Nyitvatartás példa: Hétfő-Péntek-ig: 09.00-17.00

Western jellegzetessége

Western jellegzetessége

 

 

Részvételi díj tartalmazza: teljes komplett program a leírtak szerint, szállodai elhelyezés, autóbusszal végig a program során, angol idegenvezetés

Nem tartalmazza: repülőjegy kb. 230.000 Ft/fő-től foglalható, menetrend függvényében előző és esetleg plusz éjszaka, transzfer, biztosítás, ellátás, fakultatí programok, néhány belépőjegy


Program

1. nap: San francisco érkezés

Megérkezés San Francisco nemzetközi repülőterére és transzfer a hotelbe.

 Hotel: Holiday Inn San Francisco - Golden Gateway/ 3 éjszaka

 

 

2. nap: San Francisco

Reggel csatlakozzon egy fél napos túrára, ami magába foglalja Union Square, Civic Center és a Fisherman’s Wharf látnivalókat. A Twin Peaks tetejéről élvezze a kilátást és érezze meg, miért tartják San Francisco-t  Amerika legszebb városának. Délután szabad program, gyönyörködjön a városban, lehetőség van a drótkötélpályás siklóval elutazni Fisherma’s Wharfhoz, hogy élvezzük San Francisco ízeit: helyi tenger gyümölcseit, a híres kovászos kenyeret vagy a Ghiradelli’s csokoládét. Vagy tegyen egy sétát az oroszlánfókáknál Marinan, figyelje meg, ahogy játszadoznak. Látogassa meg az Alcatrazt, ahol Amerika legkeresettebb bűnözőit, mint például Al Capone-ét vagy „Géppuskás” Kelly-t bebörtönözték.  Vagy látogasson el az Union Square-re.  Az idegenvezető segítséget ad a további két nap megtervezésére a városban.

 

3. nap: San Francisco (Monterey/Carmel- 17 mérföldes autózás választható)


A fakultatív program érinti Monterey és Carmel.  Az utazás Csendes óceán mentén Monterey Bay Pensnsula-ig. Látogatást teszünk a Cannery Rownál, melyet a John Steinbeck novella tett híressé. A választható csomag tartalmazza a belépőt a híres Monterey Bay Aquarimba, bemutató, mint egy 200 kiállított tárgy mutatja be a tengeri életet.  Továbbiakban 17 mérföldes utazás  csodálatos tájakon át. Töltse kellemesen az időt bájos Carmel-nél, melyet a művészeti galériák és a boltok tettek ismertté, majd  visszatérés San Franciscoba.

 

4.nap: San Francisco –Yosemite


Egész napos kaland a Yosemite National Parkban. Megismerheti a csodálatos vízeséseket, gránit csúcsokat és figyelemreméltó vadvilágot, Yosemite Amerika kedvenc nemzeti parkja. Autóval járjuk végig a parkot, de lehetőség lesz arra is, hogy a völgyben gyönyörködjön a tájban, és kipróbálja az amerikai pikniket.

 Hotel: Piccadily Inn Shaw/1 éjszaka

 

5. nap: Yosemite-Mojave Desesrt-Las Vegas


Ezen a napon Mojave Desert-en át eljutunk Las Vegasig. Késő délután érkezés a káprázatos szórakoztató fővárosba, ahol lesz elég idő arra, hogy élvezze a várost. Az idegenvezető segíteni fog a programok megszervezésében: vásárlás, show megtekintése, élvezni a finom ételeket vagy csatlakozni az esti túrához.

 Hotel: Luxor Hotel & Casino/ 3 éjszaka

6. nap: Las Vegas-Grand Canyon-Las Vegas


A Grand Canyonba vezető egy napos kirándulás során megállunk a híres Las Vegas Welcome jelzésnél, ahol érdemes készíteni pár fotót. Az úton megcsodálhatja a gyönyörű Lake Mead-ot, valamint a legnagyobb víztározót az USA-ban a Hoover-gátat. A Grand Canyon-nál lesz idő arra, hogy egyénileg felfedezzék a területet, vagy csatlakozhat egy fakultatív helikopter utazáshoz a Canyon felett, rafting túra Colorado folyón vagy sétálhat a nemrégiben megépített Skywalk platform-on.

 

7. nap: Las Vegas (Zion Optional)


Szabad program, vásárlással az elegáns bevásárló üzletekben, fürödhetnek a medencébe vagy csatlakozzon egy fakultatív túrára a Zion Nemzeti Parkba. Zion ismert a fenséges canyonról, vízesésről és az elképesztő vadvilágról. Az egy napos látogatás tartalmazni fog egy vezetett sétát, valamint egy amerikai piknik ebédet.

 

8. nap: Las Vegas – Palm Springs - Los Angeles

 

Ma az utunk Palm Springsen keresztül vezet, amely Hollywood téli játszótere. Itt volt több híresség téli pihenőhelye, mint Frank Sinatra, Jane Russell és Elvis Presley. Ma egy virágzó üdülőváros nagy üzletekkel, éttermekkel és egész évben sivatagi klímával. Az út során áthaladunk Indio-n, mely otthon ad a nemzetközi Date Fesztiválnak. Késő délutáni órákban érkezés Los Angelesbe.

Hotel: Doubletree Hotel Torrance/South Bay 3 éjszaka

 

9. nap: Los Angeles – Hollywood – Beverly Hills – Los Angeles


Városnézés Los Angelesben:  Santa Monica, elbűvölő Hollywood és azelegáns Beverly Hills. Megálló a 66-os történelmi úton, megnézhetjük a Baywatchból ismert életmentő tornyot, séta a csillagok sugárútján, majd egy fotó a híres Hollywood feliratról. A délután szabadprogram, vagy csatlakozzon egy fakultatív kiránduláshoz Universal Studio-ba, ahol mindent megtudhat arról, hogyan készülnek a filmek.

 

10. nap: Los Angeles (The O.C – San Diego Optional)


Egész napos fakultatív program San Diego-ba. Utazás délre a San Juan Capistrano-n és San Clemente-n keresztül San Diego-ig, második legnagyobb kaliforniai városig. San Diegoban egész évben enyhe az időjárás. Élvezze a városi túrát beleértve a történelmi óvárost, a Gázlámpás negyedet, és a festői Seaport Village-et. Csatlakozhat egy fakultatív hajókázáshoz az öbölben, mielőtt visszatérünk Los Angelesbe késő délután.

 

11. nap: búcsúzás Los Angeles-től

Reméljük élvezte a túrát és hamarosan ellátogat egy másik gyönyörű amerikai területre.

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Tőlünk, 24-48 órán belül válaszolunk ajánlatkérésére!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor szeretnék utazni?:
Létszám:
Melyik utazás érdekel?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!